Thumbnail 1
Gymbeam Arginine 500g - bez okusa slika 1
Gymbeam logo

Gymbeam Arginine 500g - bez okusa

Šifra proizvoda: A3KRG9

Trenutno nedostupno

ARGININE ALPHA KETOGLUTARAT (AAKG)+ključna aminokiselina+poboljšava prokrvljenost mišića+pomaže oporavku i rastu mišića+BEZ umjetnih boja i aromaAAKG je osnovni sastojak u mnogim pre-workout proizvodima i proizvodima koji povećavaju volumen...

Pročitaj više

Slični proizvodi

ARGININE ALPHA KETOGLUTARAT (AAKG)
+ključna aminokiselina
+poboljšava prokrvljenost mišića
+pomaže oporavku i rastu mišića
+BEZ umjetnih boja i aroma

AAKG je osnovni sastojak u mnogim pre-workout proizvodima i proizvodima koji povećavaju volumen mišićnih stanica. To je aminokiselina koja povećava “pump” učinak kao i dostavu kisika i hranjivih tvari u mišiće.
AAKG ima mnogo ključnih uloga u ljudskoj fiziologiji. Naročito ima bitnu ulogu u sintezi proteina, što je process u kojem se mišići jačaju i rekuperiraju.
AAKG pogodan je kako u sportovima snage poput bodybuildinga, power-liftinga, borilačkih sportova, tako i u sportovima izdržljivosti poput trčanja, plivanja, maratona itd..
GYMBEAM je Njemački brand koji predstavlja novi moment i kvalitetu u svijetu dodataka prehrani. U njega su ugrađeni njemačka precizna tehnologija u kombinaciji sa sirovinama i sastojcima porijeklom isključivo iz EU zemalja.

NAČIN UZIMANJA
Uzeti 1 čajnu žličicu = 5 grama 60 minuta prije vježbanja, promiješano u 200ml vode ili soka.

Trenutno nedostupno