Black Friday Hrvatska / Crni Petak

Otkrij AFTER BLACK FRIDAY ponude na najpopularnije kategorije: tehnika, moda, ljepota i njega, kućanski aparati te oprema za bebe i djecu:

SUPERMARKET

BAZZAR PET

Dobrodošli na najveći BLACK FRIDAY u Hrvatskoj!


Dobrodošli na Bazzar Black Friday Weekend - najveće shopping dane u godini! 
Ovaj Crni petak otkrivamo ti TOP proizvode po najboljim cijenama, a svakako ćemo istaknuti uređaje za njegu i ljepotu, popularne IPL uređaje, televizore, robotske usisavače, bijelu tehniku, male kuhinjske aparate, odjeću za sve uzraste popularnih brandova poput Calvin Klein, Gant, Love Moschino, Liu Jo, adidas, Nike, Puma, a pripremili smo i bogatu ponudu za bebe i djecu, od kolica do igračaka! 

Uskoro se bliži vrijeme darivanja te je ovo super prilika da svoj blagdanski shopping preduhitriš i obaviš sada. 

Bez čekanja u redu, jednostavna i brza online kupovina, do 12 rata bez kamata za iznose veće od 500 kn, kreni punit košaricu sad!

Želiš najbolje izdvojene ponude? Pretplati se na naš newsletter!


Black Friday

Black Friday 2022 - što nas očekuje?

Crni petak, a nakon toga i Cyber Monday, dobili su potpuno drugačiji izgled nego ranije. Čekanje u dugim redovima i gužve u trgovinama zamjenila je sigurna online kupovina i brza dostava iz udobnosti vlastitog doma. Ne propustite već legendarni Black Friday na Bazzaru - od 2016. godine svakog Black Friday-a obaramo rekorde u popustima, poklonima i nevjerojatnim akcijama.


Black Friday Hrvatska

Najveći Black Friday uvijek je na Bazzaru - izaberi između više od 30.000 proizvoda uz snižene cijene, posebne promocije, ulovi poklone i posebne Black Friday akcije!


Black Friday 2022

Ove godine Black Friday pada na petak 25.11.2022. Na Bazzaru Black Friday odnosno Crni petak slavimo cijeli Weekend i spajamo sa popularnim Cyber Monday koji pada na ponedjeljak 28.11.2022.