Black Friday Hrvatska / Crni Petak

Najveći Black Friday u Hrvatskoj! Donosimo ti preko 30.000 sniženih proizvoda uz popuste od -30% do -70%

Već šestu godinu zaredom obilježavamo najpoznatiji svjetski shopping event, a u nastavku smo izdvojili najzanimljivije proizvode i popularne brendove organizirane prema glavnim kategorijama.

Black Friday 2022 - službeni datum

Budući da se datum Crnog Petka uspoređuje s praznikom Američkog dana zahvalnosti, koji je četvrti četvrtak u studenom svake godine, ni Crni Petak nema određeni datum. Promocije se obično održavaju u petak nakon Dana zahvalnosti, između 23. i 29. studenog.


Naravno, trenutni datum nije strogo pisano pravilo, a trgovci obično odstupaju od toga. Postoje oni koji održavaju "Shopping Feast" cijeli tjedan ili cijeli vikend, zatim prvi ponedjeljak nakon Crnog Petka - Cyber Monday kao mali brat Black Friday-a, a sve je češći slučaj offline i online trgovina sa trajnim promocijama tijekom studenog. Ove godine Black Friday je na datum 25. studenog 2021, a Cyber Monday 28. studenog.

Black Friday 2021 - što nas očekuje?

Crna predviđanja o kraju Black Friday-a počinju se ostvarivati zahvaljujući trenutnoj pandemiji koja prijeti ovom najvećem danu kupovine u godini. Crni petak, a uz njega i ostali dani poput Cyber Monday-a, poprimaju potpuno drugačiji izgled od dosadašnjeg; čekanje u dugim redovima, pretrpane trgovine i nagomilane kupce zamijenit će online kupovina iz udobnosti vlastitog doma.

Ne dopusti da ti promaknu najbolje ponude, odigraj na sigurno i pretplati se na naš Newsletter uz kojeg ćeš na vrijeme saznati aktualne i najbolje ponude.