Braun Silk-expert PRO IPL

Braun najnovija generacija IPL uređaja

Najsigurniji, najbrži i najučinkovitiji IPL tretman za trajno uklanjanje vidljivih dlačica.***

Kako provesti IPL tretman

1. Prije tretmana tablica s kombinacijama nijansi kože i boje dlačica

Uklanjanje dlačica uz pomoć IPL-a nije prikladno za svakoga. To je tehnologija najučinkovitija na svijetlim do srednjetamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih.

Međutim nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svijetlosnu energiju. Nadalje, kako tamna koža sadrži više melanina, mogla bi upiti količinu melanina što bi moglo biti bolno.

2.Priprema područja koja će se tretirati

Uklonite sve dlačice s područja koja ćete tretirati. Možete ih epilirati ili obrijati, što god vam više odgovara, važno je da ne bude dlačica iznad površine kože.

Odaberite željeni način rada (normalno, njećno ili iznimno nježno) tako što ćete pritisnuti gumb s perom i pobrinete se da otvor bude u potpunom kontaktu s kožom. U suprotnom uređaj neće raditi kako bi se izbgjegli neželjeni bljesci. Nepravilno postavljanje uređaja biti će popraćeno i treperenjem crvenog LED svijetla s strane.

Za veće površine izaberite način rada "klizanje", pritisnite,  držite prekidać te polako klizite po koži.  Za manja područja predlažemo da samo nakratko pritisnete i otpustite prekidač iznad željenog područja. 

Za osjetljiva područja, ili ukoliko koristite tretman prvi puta odaberite nježan ili iznimno nježan način rada. 

3.Nakon tretmana: Kada će se vidjeti rezultat? 

Klimički podaci potvrđuju trajno uklanjanjwe dlačica već nakon samo 4 tjedna, međutim pojedinačni tretmani mogu varirati.

Uobičajeno trajanje ciklusa rasta dlačica varira od osobe do osobe, a može potrajati i do 16 mjeseci, ovinso o dijelu tijela (pazusi,potkoljenice i bikini zona) 

Kako tretman djeluje isključivo na dlačice koje su u fazi rasta, bitno je provesti nekoliko tretmana kako bi koža bila glatka. Zato za postizanje optimalnih rezultata preporučujemo da započnete s 4-12 tjednih tretmana. Ako tijekom tog razdoblja ne vidite nove dlačice na tjednoj bazi, ne morate završiti svih 12 tretmana. Možete se prebaciti na održavanje (npr 1 tretman svakih 1-2 mjeseca)