Thumbnail 1
Sredstvo za čišćenje kupaonice slika 1
Astonish logo

Sredstvo za čišćenje kupaonice

(3)

Šifra proizvoda: EJMQQJ

Cijena

7,43 €

Cijena sadrži PDV

    Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Specijalna formula koja čisti sva problematična mjesta u kupaonici. Odlično za čišćenje kromiranih površina. • uklanja kamenac i ostatke sapuna • čisti tvrdokorne mrlje • pogodno za keramičke, porculanske, plastične i akrilne površine Sadržaj: 750...

    Pročitaj više

    SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KUPAONICA jedinstvena je formula napravljena specijalno za kupaonicu. Originalna formula pomaže u borbi sa kamencem, ostacima sapuna, prljavštinom, mrljama na kadi … Prikladno za kade, umivaonike, pipe, keramičke pločice, glave tuševa, kromirane i ostale tvrde površine.

    Upute za upotrebu:
    Poprskajte direktno na površinu. Ostavite da djeluje 1-2 min i obrišite čistom vlažnom krpom ili isperite vodom. Za veće površine i za uklanjanje tvrdokornog kamenca, upotrijebite spužvu ili tkaninu.

    VAŽNO: Ne primjenjivati na mramornim, emajliranim, poroznim ili površinama od vapnenca. Ako se prolije, obrisati. U slučaju osjetljivih ruku koristite gumene rukavice. Operite ruke nakon upotrebe.

    ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja

    Proizvodi: Astonish, Engleska

    Napomena: Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

    Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Ocjene kupaca

    5,00 / 5
    ukupno 3 ocjene
    5
    100%
    4
    0%
    3
    0%
    2
    0%
    1
    0%
    Još nema komentara.

    Slični proizvodi