Thumbnail 1
RIZIK Igra Prijestolja / Game of Thrones/  Skirmish Edition slika 1
Game of Thrones logo

RIZIK Igra Prijestolja / Game of Thrones/ Skirmish Edition

(8)

Šifra proizvoda: 25493N

Trenutno nedostupno

Rizik: Igra prijestolja, temeljena na epskoj HBO u kojoj se plemenite kuće bore za kontrolu Westerosa tijekom vremena rata pet kraljeva, kao i dolazak Daenerys Targaryen na vlast u Essosu.

Rat i kaos sišli su na ljudska područja. U Westerosu, smrt...

Pročitaj više

Slični proizvodi

Rizik: Igra prijestolja, temeljena na epskoj HBO u kojoj se plemenite kuće bore za kontrolu Westerosa tijekom vremena rata pet kraljeva, kao i dolazak Daenerys Targaryen na vlast u Essosu.

Rat i kaos sišli su na ljudska područja. U Westerosu, smrt Robert Baratheona stvorila je vakuum s konkurentskim kućama koje se natječu za nadzor nad Željeznim prijestoljem.

U međuvremenu, u Essosu, Daenerys Targaryen gradi vojsku kako bi se suprotstavio vladavini ghiscarskih robova, prije povratka na povrat željeznog prijestolja. 

Osnovna verzija osmišljena kao uvod u igricu RISK Game of Thrones.

RIZIK Game of Thrones uključuje kartu Westerosa za igru ​​i pet vojnih kuća.

Westeros karta je za 3-5 igrača.

Postoji paluba teritorijalnih kartica za svaku kartu, a oni funkcioniraju na sličan način kao i originalni RISK igrivost. 

Pravila sukoba su najsličnija izvornim RISK pravilima. Postoje manje tematskih varijacija koje odgovaraju novoj karti. Pobjednik određuje koji igrač kontrolira većinu teritorija, dvoraca i luka kada se otkrije karta za završnu igru. Umjesto da jednostavno pokušavate kontrolirati većinu teritorija, dvoraca i luka, pokušajte postići određene ciljeve kako biste zaradili pobjedničke bodove, unapređujući vaše napore za konsolidiranje moći i uspostavljanje vladavine nad suparničkim kućama.

Ciljevi su vrijedni od 1 do 4 pobjedničkih bodova, temeljeni na težini da ih postignu. Prvi igrač koji želi zaraditi 10 pobjedničkih bodova, a istodobno kontrolira svoj Seat of Power pobjeđuje igru.

Napomena: ovo je standard verzija RIZIKA / Skirmish Edition, te uključuje samo kartu Westerosa

Trenutno nedostupno

Ocjene kupaca

4,88 / 5
ukupno 8 ocjene
5
88%
4
13%
3
0%
2
0%
1
0%

Ivana07.04.2021.