20%
Game of Thrones Hrvatska

RIZIK Igra Prijestolja / Game of Thrones/ Skirmish Edition

Šifra: 1073486
249
00kn
309,99 kn
  • Dostupno odmah
  • Dostava kroz 1-3 radna dana
Kategorija Dječji kutak / Društvene igre
Brand Game of Thrones
EAN kod 5036905031219

Rizik: Igra prijestolja, temeljena na epskoj HBO u kojoj se plemenite kuće bore za kontrolu Westerosa tijekom vremena rata pet kraljeva, kao i dolazak Daenerys Targaryen na vlast u Essosu.


Rat i kaos sišli su na ljudska područja. U Westerosu, smrt Robert Baratheona stvorila je vakuum s konkurentskim kućama koje se natječu za nadzor nad Željeznim prijestoljem.


U međuvremenu, u Essosu, Daenerys Targaryen gradi vojsku kako bi se suprotstavio vladavini ghiscarskih robova, prije povratka na povrat željeznog prijestolja. 


Osnovna verzija osmišljena kao uvod u igricu RISK Game of Thrones.


RIZIK Game of Thrones uključuje kartu Westerosa za igru ​​i pet vojnih kuća.


Westeros karta je za 3-5 igrača.


Postoji paluba teritorijalnih kartica za svaku kartu, a oni funkcioniraju na sličan način kao i originalni RISK igrivost. 


Pravila sukoba su najsličnija izvornim RISK pravilima. Postoje manje tematskih varijacija koje odgovaraju novoj karti. Pobjednik određuje koji igrač kontrolira većinu teritorija, dvoraca i luka kada se otkrije karta za završnu igru. Umjesto da jednostavno pokušavate kontrolirati većinu teritorija, dvoraca i luka, pokušajte postići određene ciljeve kako biste zaradili pobjedničke bodove, unapređujući vaše napore za konsolidiranje moći i uspostavljanje vladavine nad suparničkim kućama.


Ciljevi su vrijedni od 1 do 4 pobjedničkih bodova, temeljeni na težini da ih postignu. Prvi igrač koji želi zaraditi 10 pobjedničkih bodova, a istodobno kontrolira svoj Seat of Power pobjeđuje igru.


Napomena: ovo je standard verzija RIZIKA / Skirmish Edition, te uključuje samo kartu Westerosa

Moguća je brza dostava na području Zagreba: Ponedjeljak prijepodne 39,90 kn
Prlikom kupovine odaberite 'najbržu' vrstu dostave. više info
PRODAVAČ Playground
Pogledaj ostalu ponudu ovog prodavača »
Slični proizvodi