Black Friday Hrvatska / Crni Petak


Pripremi se za najluđi vikend u godini! 

27.11. - 30.11. 


Počinjemo 27.11. u ponoć, prijavi se na Bazzarov Newsletter i javimo ti na vrijeme!

Kada počinje Black Friday u Hrvatskoj?

Budući da se datum Crnog Petka uspoređuje s praznikom Američkog dana zahvalnosti, koji je četvrti četvrtak u studenom svake godine, ni Crni Petak nema određeni datum. Promocije se obično održavaju u petak nakon Dana zahvalnosti, između 23. i 29. studenog.


Naravno, trenutni datum nije strogo pisano pravilo, a trgovci obično odstupaju od toga. Postoje oni koji održavaju "Shopping Feast" cijeli tjedan ili cijeli vikend, zatim prvi ponedjeljak nakon Crnog Petka - Cyber Monday kao mali brat Black Friday-a, a sve je češći slučaj offline i online trgovina sa trajnim promocijama tijekom studenog. Ove godine Black Friday je na datum 27. studenog 2020, a Cyber Monday 30. studenog.

Black Friday 2020 - Što nas očekuje?

Crna predviđanja o kraju Black Friday-a počinju se ostvarivati  zahvaljujući trenutnoj pandemiji koja prijeti ovom najvećem danu kupovine u godini. Crni petak, a uz njega i ostali dani poput Cyber Monday-a, poprimaju potpuno drugačiji izgled od dosadašnjeg; čekanje u dugim redovima, pretrpane trgovine i nagomilane kupce zamijenit će online kupovina iz udobnosti vlastitog doma.

Ne dopusti da ti promaknu najbolje ponude, odigraj na sigurno i pretplati se na naš Newsletter uz kojeg ćeš na vrijeme saznati što smo sve pripremili za Black Friday 2020. Uz to ostvari i dodatne popuste koji vrijede samo za pretplatnike.

Popusti za Black Friday 2020

Sigurno se pitaš što smo sve pripremili za Black Friday 2020 godine. U dogovoru s našim partnerima osigurali smo ti stvarne popuste do čak 70% na proizvode iz beauty i fashion asortimana, opremu za bebe, dječje igračke i krevete, tech proizvode, sportske gadgete i još mnogo toga. 

Očekuj odlična sniženja proizvoda popularnih brandova: Dyson, Huawei, Pampers, Casper Dreams, Ugg, L'Oreal, Monix, Casio, Oral-B, Revlon, Crock-Pot, Maybelline, Essie i brojnih drugih.