Thumbnail 1
 TEORIJA ELEKTROMAGNETSKIH POLJA S PRIMJENAMA U INŽENJERSTVU - Dragan Poljak slika 1
Školska knjiga logo

TEORIJA ELEKTROMAGNETSKIH POLJA S PRIMJENAMA U INŽENJERSTVU - Dragan Poljak

Šifra proizvoda: AGQD6N

Cijena

46,45 €

Cijena sadrži PDV

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu sažetak je dugogodišnjeg, plodonosnog znanstvenog i nastavnog rada međunarodno priznatoga autoriteta na području teorije elektromagnetkih polja. Ova tematika može biti od posebnog...

    Pročitaj više
    Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu sažetak je dugogodišnjeg, plodonosnog znanstvenog i nastavnog rada međunarodno priznatoga autoriteta na području teorije elektromagnetkih polja. Ova tematika može biti od posebnog interesa i za širu čitalačku publiku jer obrađuje brojne scenarije izloženosti zračenju u svakodnevnom životu (primjer trudnice izložene zračenju polja dalekovoda).
    Po svojoj strukturi knjiga predstavlja originalan uradak na domaćem tržištu, a takav pristup rijedak je i u inozemnoj literaturi. Knjige srodne tematike i sličnog koncepta iznimno su rijetke na domaćem tržištu.
    Naime, na hrvatskom jeziku postoje tek dvije knjige: Teoretska elektrotehnika, I. dio, T. Bosanca (objavlje-na prije skoro četiri desetljeća) i Elektromagnetizam I i II. dio, Z. Haznadara i Ž. Štiha (objavljeno prije gotovo dva desetljeća).
    Knjiga Dragana Poljaka vrijedan je nastavni udžbenik za studente tehničkih fakulteta, bez premca u hrvat-skoj nakladničkoj djelatnosti u tom području. Pobudit će interes znanstvenika na području klasične teorije
    elektromagnetskih polja, inženjera koji djeluju u praksi, medicinara zainteresiranih za aspekte međudjelovanja elektromagnetskog zračenja i ljudskog tijela.
     
    Šifra: 030885
    ISBN: 978-953-0-30885-5
    Broj stranica: 532
    Uvez: tvrdi
    Format: 20 x 26 cm

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Slični proizvodi