30%
Braun Hrvatska

Braun Epilator Silk-épil SE 7-890 SensoSmart™

Šifra: 1186611
839
00kn
1.199,00 kn

70 kn/mjesečno AMEX AMEX

  • Dostava kroz 2-5 radna dana

Ponuda traje još

Uz ovaj uređaj možete kupiti i Protecto dodatno jamstvo/osiguranje od rizika. Saznaj više »

Kategorija Ljepota i njega / Epilatori i depilatori
Brand Braun
EAN kod 4210201190349

Braun Epilator Silk-épil SE 7-890 SensoSmart™ - bežični epilator za suhu i mokru epilaciju sa 7 nastavaka, u srebrnoj boji

  • 1. pametni epilator na svijetu s tehnologijom SensoSmart™ koja vas vodi kroz epilaciju
  • Braunova najnježnija epilacija za dugotrajnu glatkoću*
  • Bežični epilator za suhu i mokru epilaciju, može se koristiti u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što nježnija
  • 7 dodatnih elemenata: uključujući nastavak za lice i nastavak za bolji kontakt s kožom te trimer za osjetljiva područja na licu i tijelu 

*u usporedbi s drugim Braunovim epilatorima

Silk-épil 7 Wet&Dry pruža najnježniju Braunovu epilaciju. Uz pomoć inovativne tehnologije SensoSmart™ vodi vas kroz epilaciju te uklanja još i više dlačica jednim potezom. Tehnologija MicroGrip uklanja dlačice 4x kraće od onih koje se mogu uhvatiti voskom. Bežičan te prikladan i za suhu i za mokru epilaciju, ovaj se epilator može koristiti u kadi ili pod tušem kako bi iskustvo uklanjanja dlačica bilo što nježnije. Dolazi sa 7 dodataka, uključujući trimer za tijelo i lice za lako održavanje osjetljivih područja.

 

1. pametni epilator na svijetu.

Nova generacija Braunovih epilatora opremljena je tehnologijom SensoSmart™ koja stavlja stručno vodstvo kroz epilaciju izravno u vaše ruke. Inovativan pametni senzor vodi vas kroz epilaciju vodeći računa o tome da koristite adekvatnu razinu pritiska na kožu. Kada pritišćete presnažno, pali se crveno svjetlo javljajući vam da morate prilagoditi način na koji rukujete uređajem kako biste dobili najglađe rezultate.

Epilatori Braun Silk-épil uklanjaju 4x kraće dlačice od onih koje vosak može uhvatiti donoseći salonski glatke rezultate u udobnosti doma. Nema gužve, nema nereda, nema zakazivanja termina!

Wet & Dry

100% vodootporan epilator koji možete koristiti u kadi ili pod tušem. Kada se provodi redovito, pod vodom, epilacija postaje gotovo bezbolna.

Tehnologija SensoSmart™

Tehnologija SensoSmart™ vodi vas kroz epilaciju tako što vam pomaže u korištenju optimalnog pritiska. Pincete MicroGrip iz korijena uklanjaju dlačice sitne poput zrnca pijeska (0,5 mm). Više nećete trebati čekati da dlačice narastu na dostatnu duljinu da biste ih mogli ukloniti voskom.

Pokretljiva glava

Prilagođava se svakoj konturi donoseći ugodnu i učinkovitu epilaciju, čak i na problematičnim područjima poput koljena i pazuha.

Svjetlo Smartlight

Otkriva i najtanje dlačice kako vam niti jedna ne bi promakla.

Budite spremni za plažu i bez rezervacije termina za uklanjanje dlačica voskom

Održavanje bikini-zone

Ovaj komplet Silk-épil 7 SensoSmart™ uključuje i trimer za precizno uklanjanje dlačica na licu i tijelu bez gnjavaže zvane vosak. Brzo i jednostavno uredite svoju bikini-zonu.

Oblikovanje obrva

Uredite i oblikujte obrve ili precizno podrežite dlačice na licu.

Podrezivanje dlačica na osjetljivim mjestima

Uživajte u glatkim rezultatima čak i na osjetljivim područjima poput pazuha. 

 

PRODAVAČ P&G Hrvatska
Pogledaj ostalu ponudu ovog prodavača »
Slični proizvodi