Thumbnail 1
Barnängen Krema za tuširanje Nutritive 400 ml slika 1
Barnängen logo

Barnängen Krema za tuširanje Nutritive 400 ml

Šifra proizvoda: ME3AEZ

Trenutno nedostupno

Barnängen Krema za tuširanje Nutritive 400 ml
Doživite Nutritive kremu za tuširanje. Močvarna jagoda, omiljeno divlje voće Laponije, i 7% zaštitne Cold kreme u formuli koja hrani suhu do vrlo suhu kožu bogatom njegom. Dermatološki...

Pročitaj više

Slični proizvodi

Barnängen Krema za tuširanje Nutritive 400 ml

Doživite Nutritive kremu za tuširanje. Močvarna jagoda, omiljeno divlje voće Laponije, i 7% zaštitne Cold kreme u formuli koja hrani suhu do vrlo suhu kožu bogatom njegom. Dermatološki testirano.

Rezultat:

S najvećom koncentracijom naše Cold Cream kreme, naša Nutritive krema za tuširanje nježno čisti i obavija suhu i vrlo suhu kožu uggodnom njegom. Štiti prirodnu ravnotežu vlažnosti vaše kože, čineći je podatnom i ugodnom na dodir.

Sastojci:

Naša Nutritive krema za tuširanje obogaćena je omiljenim divljim voćem iz regije Laponije, nordijskom kupinom, i sadrži 7% našeg poznatog sastojka Cold Cream kreme.

Gdje možete pronaći nordijske kupine?

Uspijevaju na sjevernoj polutki, osobito u arktičkom okolišu i u tajgama.

Švedska je zemlja tisuća bobica za koje možda nikad niste čuli. Omiljeno divlje voće Laponije, nordijska kupina, jedna je od njih. Ta divlja rijetka kupina uglavnom raste u arktičkom okolišu i tundrama na sjevernoj polutki. Zbog ograničene dostupnosti i ograničene sezone berbe, ona je jedna od najdragocjenijih rijetkih bobica na svijetu. Zbog svojih hidratantnih svojstava ona je idealni sastojak u njezi kože.

Trenutno nedostupno