Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Freeon autosjedalica ceres crvena slika 1
Freeon autosjedalica ceres crvena slika 2
Freeon autosjedalica ceres crvena slika 3
Freeon autosjedalica ceres crvena slika 4
Freeon autosjedalica ceres crvena slika 5
Freeon autosjedalica ceres crvena slika 6
FreeON logo

Freeon autosjedalica ceres crvena

Šifra proizvoda: DQMQQ2

Trenutno nedostupno

Autosjedalica čistih linija školjke sjedala, savršeno se prilagođava obliku djetetovog tijela, te ga štiti u slučaju sudara ili kočenja.

Primjerena je za djecu od 9-36 kg, sa podesivim naslonom za glavu i individualno ...


Pročitaj više

Slični proizvodi

Autosjedalica čistih linija školjke sjedala, savršeno se prilagođava obliku djetetovog tijela, te ga štiti u slučaju sudara ili kočenja.

Primjerena je za djecu od 9-36 kg, sa podesivim naslonom za glavu i individualno podesivim sigurnosnim pojasevima. Lako se prilagođava visini djeteta čime pruža optimalnu sigurnost i visoku razinu udobnosti što pomaže ugodnoj i mirnoj obiteljskoj vožnja na kratkim i dugim relacijama.

Oblik autosjedalice bazira se na slobodi kretanja i omogućava djetetu aktivno sudjelovanje u aktivnostima za vrijeme vožnje, koja će zadovoljiti njegov interes dok je istovremeno osigurano sigurnosnim pojasom. Savršena kombinacija sigurnosti, funkcionalnosti i udobnosti.

Karakteristike:
primjerena je za djecu od 9 do 36 kg po visini podesiva potpora za glavu jednostavno podešavanje visine pojaseva udobna unutarnja podloga osigurava udobno sjedenje sigurnosni pojas u pet točaka mogućnost postavljanja naslona za svaku dob djeteta jednostavno namještanje s Top Tether i Isofix sistemom.
Trenutno nedostupno

Istraži više