Thumbnail 1
 KUĆA NA OSAMI I DRUGE NOVELE - Ivo Andrić slika 1
Školska knjiga logo

KUĆA NA OSAMI I DRUGE NOVELE - Ivo Andrić

Šifra proizvoda: AGQ24J

Cijena

21,90 €

Cijena sadrži PDV

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    izabrao i pogovorom popratio: akademik Krešimir Nemec
    Izbor novela u ovoj knjizi sastoji se od dvaju jasno razdvojenih dijelova. Jedan čini samostalna novelistička zbirka Kuća na osami na kojoj je Andrić radio pred sam kraj života, od 1972. do...

    Pročitaj više
    izabrao i pogovorom popratio: akademik Krešimir Nemec
    Izbor novela u ovoj knjizi sastoji se od dvaju jasno razdvojenih dijelova. Jedan čini samostalna novelistička zbirka Kuća na osami na kojoj je Andrić radio pred sam kraj života, od 1972. do 1974., a u drugom dijelu skupljene su novele nastale u različitim razdobljima ali koje, zbog raznih razloga, nisu objavljene u autorovim zbirkama nego su ostale razasute po časopisima.
    Knjigu KUĆA NA OSAMI I DRUGE NOVELE sačinjavaju: Uvod, Bonvalpaša, Alipaša Baron, Baron, Geometar i Julka, Cirkus, Jakov, drug iz detinjstva, Priča, Robinja, Životi, Ljubavi, Zuja, Popodne, Pobednik, Knez sa tužnim očima, Iskušenje u ćeliji broj 38, Zanos i stradanje Tome Galusa, Na sunčanoj strani, U ćeliji 115, Sunce, Ruđanski begovi, Dva zapisa bosanskog pisara Dražeslava, Dubrovačka vejavica, Ranjenik u selu, Poručnik Murat, O starim i mladim Pamukovićima (odlomak) i Pekušići (odlomak).
     
    Šifra: 060772
    ISBN: 978-953-0-60772-9
    Broj stranica: 368
    Uvez: tvrdi, šivano
    Format: 13,5×20,5 cm

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Slični proizvodi