Thumbnail 1
 SVE ŠTO SI DONIO IZ PLANINE - biblioteka RUKOVET  - Petar Gudelj slika 1
Školska knjiga logo

SVE ŠTO SI DONIO IZ PLANINE - biblioteka RUKOVET - Petar Gudelj

Šifra proizvoda: MEREEE

Cijena

18,45 €

Cijena sadrži PDV

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    biblioteka Rukovet
    Zbirka pjesama Sve što si donio iz planine nije samo metafizička odiseja prostorom, kulturom, privikavanjem i iskušavanjem smrti. Ona je i emotivna autobiografija, potresni skup životnih poraza.Upoljuđivanju prirode i...

    Pročitaj više
    biblioteka Rukovet




    Zbirka pjesama Sve što si donio iz planine nije samo metafizička odiseja prostorom, kulturom, privikavanjem i iskušavanjem smrti. Ona je i emotivna autobiografija, potresni skup životnih poraza.


    Upoljuđivanju prirode i oprirođenju čovjeka ostaje gorka vedrina poetske imaginacije koja je psihogram privikavanja na smrt prenijela u izvrsnu poeziju u kojoj smrt nije samo mišljena nego i dotaknuta osjetilima, jezično opredmećena. Njezina je apstraktnost vizualizirana i pretočena u niz vrhunskih poetskih slika, u kojima je, Petar Gudelj, moderni mag jezika, svome poetskom kozmosu dodao novi prostor i novu nijansu jezičnog sklada, potvrđujući da je poezija vrhunska samo onda kad se posebnost poetske vizije i senzibiliteta opredmeti u samosvojnosti poetskog jezika i poetskog ritma.
     
    Šifra: 061744
    ISBN: 978-953-0-61744-5
    Broj stranica: 232
    Uvez: TVRDI UVEZ
    Format: 14x21 cm

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Slični proizvodi