Kućni rituali uz L'Oreal Proffesionnel

TVOJA KOSA ZASLUŽUJE POSEBNE TRENUTKE NJEGE

Uz sve svakodnevne promjene koje su nas zadesile, vaša kosa ne mora patiti, a možda čak sad imate i koju minutu više za onaj dodatni korak koji inače niste stizali napraviti..  

Vi i vaša kosa zaslužujete malo odmora i najbolju njegu i opuštanje za sebe. 


1. Kućni ritual za obnovu oštećene kose


Ako već ne možemo kod frizera, možda je pravo vrijeme da priuštite svojoj kosi odmor od mehaničkih i kemijskih oštećenja i omogućite joj obnovu. 
Za oštećenu kosu sugeriramo tretman Absolut repair gold linijom iz Serie Experta, obogaćena ekstraktom ljuskica zlatne  kvinoje i  pšeničnim proteinom za intenzivno obnavljanje. Idealan tretman podrazumijeva:
Pranje kose Absolut Repair Gold šamponom
Nakon pranja nanošenje maske sa zlatnim česticama koju držite na kosi 5 minuta. Za još intenzivniju njegu, dodajte u masku Powermix dodatak te ga koristite tijekom mjesec dana. Vaša kosa će biti njegovana i obnovljena.*
NE ZABORAVTE prilikom svakog feniranja staviti čarobni sastojak – Absolut Repair Gold 10u1 sprej. Kako mu ime govori, ima 10 učinaka i samo jedan zadatak – da vaša kosa bude njegovana i prekrasna.


Održavanje kose s pramenovima ili blond boje: 


Većina žena se bori sa neželjenim žutim tonovima koji se znaju pojaviti kod blond boja. Serie Expert ima primjerenu liniju Blondifier liniju iz koje posebno ističemo  Cool šampon s ljubičastim pigmentima za neutralizaciju i vraćanje hladne blond boje. 

Održavanje zahtjevnih boja: 


Obavezna kombinacija za spas svih boja koje brzo blijede, a pritom ne mislimo samo na lude boje, nego na sve crvene ili tamne nijanse. Tretman se sastoji od:
Vitamino Soft šampon za osjetljive boje 
Vitamino kiseli losion za održavanje sjaja kose nakon šamponiranja i maska ili njega za završnu njegu.
Održavanje sijedog izrasta: 


Nijedan šampon na svijetu nije učinkovit protiv sijedog izrasta, ali zato je tu Hair Touch Up sprej za izrast. 

Zašto je on poseban – prikriva sijedi izrast bez izgleda mokre kose a istovremeno neće smetati prilikom sljedeće koloracije. 

Dostupnih 6 nijansi su primjerene za skoro svaku boju kose.


2. Kućni rituali za gustoću kose:


Malo koji sastojak je poznat u borbi protiv gubitka kose poput patenta L'Orealovog laboratorija, Aminexila. Učinkovitost Aminexila® je dokazana kroz program aplikacije u trajanju od 6 mjeseci na 130 osoba koje su imale problem s ispadanjem kose u odnosu na placebo. Aminexil® Pomaže reducirati gubitak kose.
Mi preporučujemo kombinaciju Density šampona, PROFESIONALNA FORMULA obogaćena vitaminom PP, B6 i OMEGA 6 masnim kiselinama*, koji pomaže u njezi korijena, vraća kosi sjaj te tankoj kosi pruža osjećaj punije kose i Aminexil Advanced Ampule program s DVOSTRUKIM DJELOVANJEM PROTIV GUBITKA KOSE