Thumbnail 1
L'Oréal Professionnel Infinium Strong Sprej 300 ml slika 1
L'Oreal Paris Professionnel logo

L'Oréal Professionnel Infinium Strong Sprej 300 ml

Šifra proizvoda: E334MR

Trenutno nedostupno

Profesionalni lak za kosu. Jako učvršćivanje. Nova formula svedena na minimum koja omogućava izuzetno djelovanje. Neutralan miris tijekom nanošenja. Odlična profesionalna difuzija: idealan ugođaj, prilagođen intenzivnoj profesionalnoj upotrebi, trenutno učvršćivanje bez ljepljenja, izuzetno suho, bez vidljivih ostataka na kosi, briljantan sjaj.
Naš lak za kosu, čija formula ne otežava, je posebno kreiran za frizere koji rade u backstageu modnih revija. Ako biste pitali bilo kojeg našeg frizera koji radi u backstageu, rekao bi vam da je ovaj lak neophodan za trenutno držanje frizure. Ovaj proizvod pruža veliku fiksaciju, nevjerojatan sjajni završetak i suhu formulu koja ne ostavlja kosu ukrućenom. Koju god frizuru želite stvoriti, mi imamo sprej s različitim razinama držanja za vas. Probajte Infinium Soft za nježnije držanje i rezultat prirodne pokretljivosti kose ili Infinium Extreme koji pruža vrlo jako držanje sa sjajnim završetkom koji neće dozvoliti frizuri da se pokvari.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Jako držanje Brzo sušenje Bez otežavanja Bez vidljivih ostataka Sjajni završetak

Koristite L’Oréal Professionnel Infinium Strong sprej na suhoj kosi. Nasprejajte ga s udaljenosti od 15 - 20cm. Po potrebi, nasprejajte ga s manje udaljenosti kako biste fiksirali određenu sekciju.

FINE SPRAY, DRY WITH NO VISIBLE RESIDUE ITS NEW FORMULA FIXES THE HAIR STYLE IN PLACE