Što je Bazzar?

Bazzar je najveći shopping centar u Hrvatskoj, sigurna online platforma putem koje prodaje više od 150 provjerenih prodavača.

Sigurna kupovina

Mi rješavamo sve eventualne probleme, a vi se samo opustite, jer garantiramo dostavu ispravnog proizvoda koji ste naručili ili vam vraćamo novac.

Naručene proizvode plaćate putem Bazzara, što znači da prodavač ne dobiva novce ukoliko nešto nije u redu. Na taj način vam možemo garantirati mogućnost povrata novca ukoliko je isporučen krivi proizvod, postoji tehnička ili fizička greška, odnosno ako jednostavno želite vratiti nekorišteni proizvod unutar 15 dana*.

Sve na jednom mjestu

Putem naše platforme već prodaje više od 150 provjerenih prodavača koji zajedno nude više od 120.000 proizvoda.

Omogućili smo brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu proizvoda različitih brendova i kategorija na jednom mjestu.

Plaćanja i dostava

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara, a prodavači će sve naručene proizvode poslati direktno na vašu adresu.

Osim plaćanja prilikom preuzimanja, platiti možete i putem PayPala te kreditnim karticama do 12 rata bez kamata. Dostava se vrši kurirskom službom s mogućnošću praćenja pošiljke, a u Zagrebu nudimo i super-brzu dostavu isti dan za sve odmah dostupne proizvode.

Kako kupiti? »


Tko smo mi?

Bazzar smo samostalno kreirali i brendirali na tržištu, a snažno ga razvijamo kroz nove ideje, projekte i poslovne suradnje s provjerenim partnerima čiji aktualni i budući brendovi dijele ambicije našeg. Iza nas ne stoje velike korporacije, već mladi, ambiciozni i kreativni individualci koji zajedno čine uspješan i proaktivan tim koji vjeruje u svoje ideje i ima ih hrabrosti ostvariti.

Posao u Bazzaru »

Zašto "Bazzar"?

Bazari (perzijski: بازار, arapski: بازار‎, turski: pazar, grčki: παζάρι, pazari) su kroz čitavu povijest bili centri ponude i potražnje, ali i aktivne komunikacije i dobre zabave. Kao takvi, odigrali su značajnu društvenu i ekonomsku ulogu u svim vremenskim razdobljima, od prvih oblika organizirane trgovine do suvremenih tehnologija koje nam danas omogućuju da kupujemo online.

Pobjednici Startup Weekend natjecanja

Na Startup Weekendu u Dubrovniku 2013. nastupili smo s idejom velikog internetskog prodajnog kanala za male, srednje i velike tvrtke, prilagođenog za domaće tržište. Osvojeno prvo mjesto potvrdilo nam je da smo na dobrom putu te smo uskoro iz internetskog oglasnika izrasli u veliku online shopping platformu.

Startup Weekend Dubrovnik 2013 logo

Mediji o nama

Startup Bazzar.hr oglasnik je i društvena mreža u jednom, gdje se mogu kupiti tanker, hotel, vešmašina, veliki ekran ili maslinovo ulje, a ima 15.000 registriranih korisnika.
Bazzar.hr je bizarno drugčija društvena mreža i oglasnik - u jednom
Revolucionarni oglasnik Bazzar.hr niknuo iz društvenih mreža
Aktual, 2013
Njihov društvena mreža je malo drugačija od onih koje svaki dan koristite
Revolucionarni oglasnik Bazzar.hr niknuo iz društvenih mreža
Business.hr, 2014
Društvena mreža i oglasnik: Na Bazzaru je kao na pazaru...

Naši prijatelji i partneri


Naši podaci

Prati me d.o.o.
Adresa za poštu: I. Pile 1
Sjedište: Jurjevska 20
10000 Zagreb
Tel: +385 1 44 00 425
[email protected]
  • Sud upisa u registar: Trgovački sud u Zagrebu
  • MBS: 080830321
  • MB: 2983923
  • OIB: 25041319668
  • Poslovni račun: 2402006-1100648713
  • Temeljni kapital: 40.000 HRK uplaćen u cijelosti

Želiš raditi s nama?

Ako dijeliš naše mišljenje da je uspjeh moguće ostvariti samo u proaktivnom, hrabrom i neovisnom timu koji poznaje moderne, a kreira originalne trendove, a pritom si pouzdana, komunikativna i kreativna osoba koja može odgovorno obavljati svoj posao i pritom se dobro zabavljati, javi nam se!

Posao u Bazzaru

Želiš nam nešto reći? Javi nam se...

Kontaktiraj nas