Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
Thumbnail 11
Thumbnail 12
Thumbnail 13
Thumbnail 14
Thumbnail 15
Akcija-50%
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 1
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 2
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 3
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 4
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 5
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 6
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 7
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 8
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 9
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 10
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 11
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 12
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 13
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 14
Nil Smoke - Magneti protiv pušenja slika 15

Nil Smoke - Magneti protiv pušenja

(4)

Šifra proizvoda: KXV4XK

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
14,95 €

Akcijska cijena

7,48 €

Cijena sadrži PDV

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Quit smoke je revolucionarna nova metoda za liječenje, koja sadrži prednosti aurikularne terapije i dodaje tehnologiju koja pruža dobre rezultate u liječenju ovisnosti od pušenja. Kada se Quit smoke magneti instaliraju na uho, oni obavljaju programiran proces i potiču pritisak koji aktivira živčani prijenos i uklanja želju za pušenjem.

    Pročitaj više

    SUSTAV QuitSMOKE 

    QUIT SMOKE koristi dva bio-magneta, koji stvaraju magnetsko polje i tako izazivaju neurotransmisije endorfina i drugih neurotransmitera koje tijelo proizvodi, čime se drastično pomaže kod smanjivanja želje i omogućuje prestanak pušenja. Zlato djeluje kao prirodni magnet i nije alergen. Stoga, ne dopustite da bi bilo tko koristi vaše bio magnete. Svaki put kad ih izvadite, pažljivo ih položite na kartice. Prije i nakon svake uporabe, očistite ih sa suhom krpom. 

    PRAVILNO KORIŠTENJE I MONTAŽA

    Magnete je potrebno nositi oko 2-4 sati dnevno. Većina će dobro podnositi nošenje magneta u navedenom rasponu, od 1-2 ujutro i 1-2 sati u popodnevnim ili večern-jim satima prije spavanja.  Magneti dolaze u dvije različite veličine, mali na prednju stranu uha, a veći magnet na stražnju stranu uha. Prije pričvršćivanja Quit smoke magneta, operite i osušite ruke.

    Stanite pred ogledalo (ako ste u blizini sudopere blokirajte odvod kako ne bi izgubili magnet ako vam ispadne iz ruku) i pričvrstite magnet na desno uho ( ili lijevo ako ste ljevoruki) sa ovalnim područjem prikazanom na slici. Ako područje postane osjetljivo ili upaljeno, magnete možete malo pomaknuti unutar prikazanog raspona i sa tim ublažiti nelagodu, magnet možete premjestiti na drugo uho ili na drugo alternativno područje ili ga jednostavno ukloniti za nekoliko sati, a zatim ponovno ga namjestiti. Ako osjetite potrebu za pušenjem ili osjetite neugodne osjećaje zbog nedostatka nikotina (npr. tjeskoba, nemir, glad, depresija, itd.) trljajte ili pritisnite na dio za 30-60 sekundi (samo ako ne nosite magnete).

    Koristite Quit smoke magnet 4-7 dana tijekom kojih možete nastavite pušiti kao i obično, ili još bolje smanjite ili prestanite pušiti dok magnet stimulira točke na vašem uhu. Ako niste već do tada, trebate prestati pušiti na kraju sedmog dana i nastaviti dalje nositi magnet. 

    Većina ljudi nakon već 4 tjedna korištenje magneta više nije bilo potrebno. Savjeti i preporuke na ovim stranicama će vam pomoći dovršiti proces prestanka pušenja i odgovoriti na sva vaša pitanja.

    SAŽETAK UPUTA ZA NAMJEŠTANJE MAGNETA

    1. Namjestite mali magnet na prednjem dijelu uha, a veliki na stražnjoj strani ušiju, na područje koje je prikazano na slici.

    2. Stavite magnet na desno uho, ako ste dešnjak, a ako ste ljevoruki na lijevo uho. 

    3. Nosite magnet 1-2 sata ujutro i 1-2 sata popodne ili uvečer, i uklonite ih prije odlaska na spavanje.

    4. Ako osjetite potrebu za pušenjem ili osjetite neugodne osjećaje zbog nedostatka nikotina, trljajte ili stisnite površinu uha na kojoj nosite magnete od 30-60 sekundi (samo kad ne nosite magnete).

    5. Alternativna mjesta za namještanje magneta prikazana su na slikama. Možete ih isprobati ako vam izvorno područje ne pomogne ili možete promijeniti uho na kom ih nosite.!+


    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Ocjene kupaca

    4,00 / 5
    ukupno 4 ocjene
    5
    50%
    4
    25%
    3
    0%
    2
    25%
    1
    0%

    Nisam se uspjela uvjeriti u učinkovitost, obzirom da Vam uho počne odumirati od prejakih magneta nakon sat-dva nošenja.

    Anonimni kupac16.09.2022.

    Slični proizvodi