Jobe

Jobe Aero Desna 10.0 SUP pack

  • Šifra: 252QEE

5.336,10 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

Ponosno vam predstavljamo Volta 10.0 paket.Naša najnovija inovacija ima debljinu od 4,75“(13,1cm) omogućavajući najbolja maritimna svojstva sa vozačima do 100kg .Daska dolazi u kompletu sa nepromočivom torbom, fiberglass (stakloplastičnim)...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Ponosno vam predstavljamo Volta 10.0 paket. Naša najnovija inovacija ima debljinu od 4,75“ (13,1cm) omogućavajući najbolja maritimna svojstva sa vozačima do 100kg. Daska dolazi u kompletu sa nepromočivom torbom, aluminijskim teleskopskim veslom i pumpom u pripadajućoj boji. Sa ovom daskom možete istraživati jezera, rijeke i urbane vode, bilo da se radi o početnicima ili iskusnijim vozačima. Daska ima neodvojiv sistem tri peraje,radi bolje stabilnosti,a uvijek imamo i neko iznenađenje za vas; Crna vezica za SUP kao ekstra dodatak.

 

Jobe Aero supovi su jedne od najlakših daski na tržištu. Zašto je to tako?


Prilikom izrade koristimo jednu od najnovijih konstrukcijskih metoda i tehnika izrade. Da bi dobili dasku izrazito čvrstu, donji i gornji dio se sastoje od 2 stvarna sloja PVC-a. Netko bi pomislio da bi to uzrokovalo da daska bude dvostruko teža, ali ne i JOBE daska. Razlog tome je kad se SUP napuše, dva sloja drže zajedno stotine najlonskih niti. Ova tehnologija se naziva“drop-stich tehnology“, jer su najlonske niti ušivene u prva dva sloja PVC-a. Ove niti daju oblik SUP-u.

 

Preko prvog sloja PVC-a koji drži niti, dolazi drugi sloj PVC-a. Jobe Aero SUP-ovi su po tome jedinstveni jer su ova dva sloja PVC-a strojno sprešana zajedno, novom inovativnom tehnologijom. Uobičajeno se ovo radi ručno i zahtjeva mnogo ljepila. JOBE daske zbog toga sadrže mnogo manje ljepila Rezultat ove tehnike je mnogo lakša daska.


Dužina: 3,1m

Širina: 81,3cm

Debljina: 13,1cm

Volumen: 238L

Težina daske: 8kg

Preporučena težina veslača: <100kg