Popust-18%
Apache

Apache električni bicikl Wakita City 28″ Crna 18" Okvir

  • Šifra: 2DDD6N
  • Prodavač: Ebike
9.500,00 kn

7.790,00 kn

Popust traje još::

Još samo 5 komada Dostava kroz 4-7 radna dana

Apache Wakita City 28″ je električni bicikl namijenjen vožnji u gradu. S laganim aluminijskim okvirom s udobnom geometrijom i čitavim nizom udobnih sadržaja, bicikl koji čini vašu vožnju lakšom kroz gradske gužve, ekonomičan put na posao te ugodnu...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
Ebike
Opis

Apache Wakita City 28″ je električni bicikl namijenjen vožnji u gradu. S laganim aluminijskim okvirom s udobnom geometrijom i čitavim nizom udobnih sadržaja, bicikl koji čini vašu vožnju lakšom kroz gradske gužve, ekonomičan put na posao te ugodnu rekreaciju nakon posla. Zahvaljujući tihom snažnom motoru koji je užbican u središtu stražnjeg kotača su usponi i znojenje prošlost. Bez obzira što danas očekujete, s Wakitom ćete brzo doći do vašeg cilja i ostavit će vam više vremena za ono što je zaista važno u životu. Snažna Li-ion baterija sa snagom od 468Wh ( LG 36V/13Ah) omogućuje domet od 60-110 km. Testirali smo vožnju biciklom na Sljeme u Zagrebu. Ne trenirani vozač težine 80 kg  nije imao nikakve probleme popeti se na Sljeme. Display pokazuje aktualnu brzinu, km, stanje baterije i druge važne informacije. Svi bicikli dolaze sastavljeni, potrebno je zavrnuti pedale i zaokrenuti ili postaviti volan, ovisno o modelu bicikla. U kutiji se nalaze jasne upute za sastavljanje.

Pogon bicikla
Tihi Apache Power Silent pogon s električnim motorom Bafang užbican  je u središtu stražnjeg kotača. Nazivna snaga motora je 250 W, maksimalni okretni moment do 32 Nm. Sustav je opremljen tzv. tehnologijom sinus upravljanja koji je karakteriziran vrlo tihim radom motora, učinkovitijom uporabom energije i time većim dometom.

Baterija
Napajanje osigurava moderna LG 13Ah (468) Wh baterija sa dometom do 110 km. Bicikl je opremljen pametnim upravljačkim sustavom koji štiti bateriju od pregrijavanja, kratkog spoja ili prekomjernog punjenja. Ukupni domet ovisi pored kapaciteta baterije i na profilu staze, težini vozača i načinu vožnje.

 

Kontrolni zaslon (display)
Električni motor kontrolira Apache Power Codac LCD s integriranom kontrolnom tipkom i mnogim korisnim funkcijama. Zaslon se nalazi na lijevoj strani upravljača i njegove male dimenzije smanjuju rizik od oštećenja. Pomoću tipke možete jednostavno odabrati stupanj pomoći i prebacivanje između različitih funkcija cikličkog računala. Osim odabranog načina rada, na zaslonu se prikazuje vrijeme, brzina, udaljenost, put i stanje baterije.

Veličina okvira 18"

Veličina kotača 28" Brzina 1×7

Težina 23kg Domet (km) 60-110 Km

Okvir materijal Alloy 6061 (aluminij)

Vilica prednja SR Suntour CR 8V

Pogon Apache Power Silent

Elektromotor Bafang 8Fun 250W (max.350W) s Hall senzorima Baterija LG 36 V / 13 Ah (468 Wh)

Zaslon (display) Apache Power Codac LCD

Osovina pogona 4-hran

Ručica mjenjača Shimano Tourney Revo RS45

Prednji mjenjač Shimano Tourney TX300

Lanac KMC Z51

Kočnice Spectro V-brake

Osovina prednja Spectro

Obruči Apache double wall

Vanjska guma Schwalbe Energizer Plus 622-42

Volan Riser 640 mm

Gripovi Velo ergonomic

Lula volana Podesivo 105 mm

Cijev sjedala Spectro 27,2 / 350 mm

Sjedalo Selle Royal HZ

Pedale Aluminijske

Osvjetljenje LED, P+S

Vrsta Display-a LCD

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više