Garnier

Garnier Botanic Therapy Šampon za normalnu kosu koja se brzo masti 400 ml

  • Šifra: 2DJJ5X

28,90 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 3-6 radna dana

FORMULE OBOGAĆENE EKSTRAKTIMAZELENOG ČAJA, EUKALIPTUSA I CITRUSA,ZA NORMALNU KOSU SKLONU MAŠĆENJU
Žene koje imaju normalnu kosu smatraju se pravim sretnicama jer ne moraju brinuti o tome kako da im kosa izgleda manje suha, mekša, sjajnija ili...

Pročitaj više
Šalje: BeautyGroup
Sigurna kupovina
Opis

FORMULE OBOGAĆENE EKSTRAKTIMA
ZELENOG ČAJA, EUKALIPTUSA I CITRUSA,
ZA NORMALNU KOSU SKLONU MAŠĆENJU

Žene koje imaju normalnu kosu smatraju se pravim sretnicama jer ne moraju brinuti o tome kako da im kosa izgleda manje suha, mekša, sjajnija ili snažnija. Ipak, i one se susreću i povremeno bore s masnoćama na kosi. Botanic Therapy donosi rješenje i za normalnu kosu koja je sklona mašćenju: linija obogaćena ekstraktom zelenog čaja, eukaliptusa i citrusa pomoći će vam da se izborite s viškom masnoće na tjemenu kako bi vaša kosa izgledala zdravo i uredno.

Zeleni čaj

Zeleni čaj poznat je širom svijeta po brojnim prednostima koje pruža, a prije svega po moćnom antioksidativnom svojstvu.

Šampon: Vaša kosa će izgledati zdravo, bit će puna života, svježa i meka na dodir. U savršenoj mješavini s ekstraktima eukaliptusa i citrusa, naše formule obogaćene ekstraktom zelenog čaja pomažu u revitalizaciji vlasi, čišćenju tjemena, ali i pružaju osjećaj svježine i mekoće kose.