Popust-31%
 Xenon Induktivna Stroboskopska Lampa slika 1
 Xenon Induktivna Stroboskopska Lampa slika 2
 Xenon Induktivna Stroboskopska Lampa slika 3
 Xenon Induktivna Stroboskopska Lampa slika 4

Xenon Induktivna Stroboskopska Lampa

  • Šifra: 2JGERQ
479,90 kn

330,84 kn

297,76 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 13-23 radnih dana

Spriječite pogoršanje performanse motora i preveliku potrošnju goriva s preciznom kontrolom paljenja! To jednostavno možete postići s našim profesionalnim stroboskopskim svjetlom. Naša stroboskopska lampa je opremljena sa svijetlom Xenon žaruljom...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Spriječite pogoršanje performanse motora i preveliku potrošnju goriva s preciznom kontrolom paljenja! To jednostavno možete postići s našim profesionalnim stroboskopskim svjetlom.

Naša stroboskopska lampa je opremljena sa svijetlom Xenon žaruljom koja emitira koncentrirano svjetlo kako bi oznaka paljenja bila vidljiva čak i na dnevnom svjetlu. Prikladna je za benzinske motore s 12V sustavom paljenja.

Ova stroboskopska lampa omogućuje sinkronizaciju sustava paljenja s pokretanjem bregaste osovine. Jednostavno postavite željeno vrijeme i spojite pokazivač na ispravan vod za paljenje pa sami možete podesiti vrijeme paljenja pomoću ovog sveobuhvatnog stroboskopskog svjetla.

Ova stroboskopska lampa je opremljena s robusnim ABS kučištem i zamjenjivom Xenon žaruljom. Dolazi i s kontrolnim indikatorom svjetla koji će signalizirati neispravno spajanje i jednostavnim stezaljkama koje se automatski aktiviraju i omogućuju vam da izvedete promjene paljenja bez da morate ukloniti svjećicu.

Dobijte stabilne i precizne signale paljenja od 0 do 8000 RPM s našom stroboskopskom lampom!

  • Preciznost do 8000 RPM
  • Zamjenjiva ksenonska žarulja
  • ABS kučište
Broj paketa: 1