Popust-30%
Barbie

Barbie kuća na 3 kata

  • Šifra: 2K6EKM
Trenutno nedostupno

Sa tri različita prostora za igru, Barbie kuća na tri kata je dom za puno mogućnosti za ispričati priču. Četiri sobe i potkrovlje, upotpunjeni sa stvarnim detaljima, čine ovu novu Barbie kuću vrlo udobnom. Čudesan namještaj i moderni detalji...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Sa tri različita prostora za igru, Barbie kuća na tri kata je dom za puno mogućnosti za ispričati priču. Četiri sobe i potkrovlje, upotpunjeni sa stvarnim detaljima, čine ovu novu Barbie kuću vrlo udobnom. Čudesan namještaj i moderni detalji inspiriraju kreativnost i maštu.

Popuni kuću sa unutrašnjim detaljima za jednostavnu i praktičnu te počni sa igranjem. Prvi kat sadrži kuhinju i dnevnu sobu; sljedeći kat sadrži kupaonicu i spavaću sobu plus ormar za Barbiene moderne stvari!

Putuj između katova klikom na dugme kako bi dozvao lift. Na prvom katu je suvremena ljuljajuća stolica u dnevnoj soba koja se otvara tako da Barbie može klizati unutar i izvan kuće.

Namještaj uključuje klasične komade namještaja sa modernim dizajnom kao što je prozirna kada, moderno dizajniran stol sa dvije stolice, kauč, krevet, sve sa stvarnim detaljima. Igraj se sa puno zabavnih kućnih priča od Barbie i njenih prijatelja (lutke se prodaju zasebno).

 

To je savršena kuća za Barbie.

Lutka se prodaje odvojeno.

Boje i dizajn mogu se sitno razlikovati od serije do serije.

Predviđeno za uzrast: 3 godine i starije. 

Dimenzije: cca 18 x 40 x 74 cm