Thumbnail 1
Matičnjak Energy paket slika 1
Matičnjak logo

Matičnjak Energy paket

Šifra proizvoda: 2RDDQ59

Cijena

32,25 €(242,99 kn)

Cijena sadrži PDV

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Dodaci prehrani za stabilnu dozu energije, dobar fokus te osjećaj lakoće i dobrog raspoloženja.

  Pročitaj više

  ENERGY paket sadrži 100% prirodne proizvode s konopljom, sikavicom i guaranom. Kontinuirana energija i dobar osjećaj nisu utopija i moguće ih je ostvariti dobrim nutrijentima i fito-nutrijentima. Protein konoplje u Vašem doručku osigurava stabilnu dozu energije, te snaži tijelo i duh, granulat sikavice osigurava vlakna i silimarin neophodne za osjećaj lakoće i dobrog raspoloženje, a Guarana Plus mednim pripravkom osnažite crijevnu floru i razbistrite misli i fokus.

  Protein Strong 4 You je biljni protein konoplje s dodatkom sjemenki crnog kima, sikavice i lješnjaka. Ova proteinska mješavina je prirodni rezorvar kvalitetnih proteina, vlakana te izvor kalija, kalcija, magnezija, cinka i željeza. Konzumiranjem ove mješavine znatno se podiže razina energije, smanjuje umor, kosa i nokti postaju čvrsti, koži se vraća tonus, a imunosni sustav također postaje snažniji i brži.

  Granulat sikavice je najprirodniji je izvor cjelovitog silimarin kompleksa s čak 140mg u 10g proizvoda. Sikavica je biljka koja pomiče granice u fitoterapiji, a u upotrebi je već 2000 godina te u liječenju jetre i njezi kože nema medicinski ekvivalent. Sa svega dvije žličice dnevno jednostavno i učinkovito održavamo zdravlje jetre, koja je ključna za dobro zdravlje organizma. 

   Guarana Plus funkcionalni med je dodatak prehrani na bazi meda koji se preporučuje kod povećanih tjelesnih napora, psihičkih i fizičkih aktivnosti. Med je također bogat i prebioticima te probioticima koji čine našu crijevnu floru zdravom, što je baza zdravlja čitavog organizma. Sastojci: kakaovac, maca, guarana, lješnjak i cvjetni med.

  Djelovanje ovih pripravaka, napravljenih sa 100% ljubavi i 0% kemije, je komplementarno i po preporuci fitoterapeuta Ive Bačlije.

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal