Mirisna limenka sa soja voskom - Pure lotus slika 1
Mirisna limenka sa soja voskom - Pure lotus slika 2
Svjećarstvo Dobošić

Mirisna limenka sa soja voskom - Pure lotus

  • Šifra: 2RGKRGN

29,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

Prirodna mirisna svijeća sa soja voskom
Miris: Cvijet Lotusa
Vrijeme gorenja: 35h
Dimenzije: širina 7,5 cm visina 6,5 cm
Težina: 200 g

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Prirodne mirisne svijeće u limenci iz Svjećarstva Dobošić izvrsni su primjer korištenja prirodnih materijala iz obnovljivih izvora. Sojina najveća prednost je ta što je u potpunosti obnovljiva. Dok se diljem svijeta rezerve nafte smanjuju i raste cijena parafina, limit zaliha soje ovisi o tome koliko se soje odluči zasaditi. Naše mirisne svijeće izrađene su od 100% prirodnog sojinog voska s potpuno prirodnim pamučnim fitiljem. Uz to limenka u kojoj se svijeća nalazi može se vrlo lako reciklirati. 

Moderan dizajn etikete s inspirirajućom porukom, pomno birane note mirisa te prirodne sirovine čine ovu mirisnu svijeću savršenim poklonom. 

Jedna od najvećih prednosti i ljepote u korištenju mirisnih svijeća je u tome da će Vaš dom ispuniti ugodnim mirisom. Ako Vas okružuju često neugodni mirisi, lijepo je vratiti se kući nakon napornog dana, upaliti svijeću i jednostavno uživati u mirisu doma. Mirisne svijeće donose dozu originalnosti i kreativnosti koju će mnogi upravo povezati s Vama, također one mogu podsjetiti na neke od najljepših životnih uspomena. Bez obzira na to jeste li kod kuće sami, s članovima obitelji ili prijateljima, mirisna svijeća uvijek je dobar izbor za stvaranje ugodne i tople atmosfere.