Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020 slika 1
Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020 slika 2
Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020 slika 3
Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020 slika 4
Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020 slika 5
Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020 slika 6
Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020 slika 7
Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020 slika 8
Red Paddle

Red Paddle Sup Elite 14' x 27" MSL 2020

  • Šifra: 3E3J329

10.799,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

Red Paddle Sup
Najbrža SUP daska na napuhavanje na svijetu.
Iznimna krutost s novim FFC sistemom.
Odlična za downwind vožnje.
Primjerena za natjecanja.
MSL fusion tehnologija dasku čini još čvršćom, izdržljivijom i lakšom.
Patentirane RSS letvice povećavaju čvrstoću do 40%.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

FORMULA 1 MEĐU SUP DASKAMA!

Red Paddle 14’0 Elite MSL je najbrža SUP daska na napuhavanje koja ima širinu 27”. Nije primjerena za početnike, no u pravim rukama će se preobraziti u formulu 1 među SUP daskama. Daska 14′ je idealna i za downwind vožnje. Uhvati profinjenu liniju. Tek kada ju isprobaš ćeš nam vjerovati kako je odlična.


Ekstremna čvrstoća za ekstremne uvjete! Flex Forward Control ili kraće FFC sistem je patentirana novost Red Paddle Co. 2017 koja uklanja mogućnost bilo kakvih savijanja prednjeg kraja daske što dasku čini još bržom. Sistem se sastoji od posebne torzijske šipke koja se upinje u držače odnosno nosače što zajedno s patentiranim sistemom RSS letvica stvara čvrstoću kojoj nema ravne među SUP daskama na napuhavanje. Brzinu nećeš izgubiti niti prilikom skretanja.KOME PREPORUČUJEMO 14’0 ELITE MSL?

Natjecateljima teškim do 110 kg (nosivost je 300 kg) koji žele nepobjedivu SUP dasku

Pojedincima s izvanrednom ravnotežom koji žele vrlo brzu dasku.

Pojedincima koji žele veliki izazov.

ULTIMATIVNE PREDNOSTI ZAHVALJUJUĆI KOJIMA RED PADDLE NEMA KONKURENCIJE

REVOLUCIONARNA „MSL FUSION“ TEHNOLOGIJA!

MSL fusion je revolucionarna tehnologija koja u kombinaciji s jedinstvenom „dropstich“ jezgrom daske diže kvalitetu SUP dasaka za nekoliko nivoa i glavni je razlog zbog kojeg Red Paddle Co zaslužuje nagradu za najbolju SUP dasku na napuhavanje u 2016.-oj godini. Prednosti su:


1.nivo: veća čvrstoća MSL fusion unaprjeđuje dvoslojnu (double-layer) tehnologiju tako da strojno spaja tkanu jezgru s prvim i drugim slojem PVC materijala te tako ostvaruje torzijsku napetost. Zbog toga je SUP daska i pri manjem tlaku čvršća za 8%.


2.nivo: bolja izdržljivost MSL fusion je napravio korak naprijed na području izdržljivosti, jer dva sloja materijala sprječavaju brza oštećenja, a istovremeno MSL fusion uklanja mogućnost raslojavanja između slojeva, što se najčešće javlja kod dvoslojnih SUP dasaka.


3.nivo: manja težina SUP daske MSL fusion tehnologija stvara čak 2kg lakšu SUP dasku koju je lakše savijati, pospremati i prenositi. Razlika je osjetna!


Neka te ne zavara! MSL fusion nije jednoslojna tehnologija s kojom se MSL može uspoređivati samo po težini, već predstavlja napredan postupak oblikovanja daske kojeg možemo pronaći samo kod Red Paddle Co.


JEDINSTVENA „DROPSTICH“ JEZGRA OMOGUĆAVA NAPUHAVANJE DO 25 PSI!

Jesi li se ikada pitao/la zašto je Red Paddle SUP daske moguće napuhati do 25 psi odnosno 1,7 bara?


S obzirom na to da vrijedi formula – što više napušemo dasku, to je ona čvršća i stabilnija – i napuhavanje je jedan od kriterija pomoću kojeg možemo odrediti kvalitetu daske. Zbog toga je važno naglasiti posebnu „dropstich“ jezgru. To je taj tajni sastojak Red Paddle Co dasaka koji omogućava visoku razinu napuhavanja.


Upravo MSL tehnologiji možemo zahvaliti za to da je daska čvršća i pri manjem tlaku zbog čega Red Paddle Co daske ne treba napuhavati do 25 psi, već su dovoljno čvrste i na 18-20 psi. U svakom slučaju je važno da dasku uvijek nastojimo što bolje napuhati.


MSL tehnologija u kombinaciji s posebnom jezgrom i samim omjerima dimenzija stvara najbolje plovne sposobnosti SUP dasaka, što su potvrdile i mnoge dodijeljene nagrade kupaca i SUP industrije.


PATENTIRANE RSS LETVICE DODAJU ČVRSTOĆU!

S RSS letvicama kod specifičnih modela SUP dasaka povećavamo njihovu čvrstoću do čak 40%.


U potrazi za optimalnim plovnim sposobnostima, proizvođači pokušavaju pronaći prave omjere između duljine, širine i debljine SUP daske te tvoriti čvrstu dasku.


Red Paddle Co. je odlučio promijeniti najčešću grešku proizvođača – povećavanje debljine i s time volumena daske na račun njezinih plovnih sposobnosti. Zato su razvili RSS letvice koje umetnemo u posebne bočne džepiće na sredini daske i tako povećamo čvrstoću SUP daske na mjestu gdje na njoj stojimo. Rezultat: daska je do 40% čvršća, ne savija se i zbog optimalnih dimenzija ima odlične plovne sposobnosti.


RSS letvice su originalna patentirana ideja koja je Red Paddle Co postavila na mjesto vodećeg proizvođača SUP dasaka već prije nekoliko godina.


MSL fusion tehnologija u kombinaciji s posebnom jezgrom, RSS letvicama i samim omjerima dimenzija ostvaruje najbolje plovne sposobnosti SUP dasaka, što je potvrdila i osvojena nagrada za najbolju opremu 2016 medija Sup Connect.


ZAŠTO NAJBRŽI SUP NA NAPUHAVANJE?MOŽE LI SUP DASKA PREŽIVJETI NAPAD DIZALICE?NAIZGLED NEVAŽNE SITNICE KOJE ČINE RAZLIKU!

RACE PERAJA

Race peraja je pričvršćena na modele Elite. Ova peraja je, sa svojim kutom od 45 stupnjeva, oblikovana tako da se ne zapleće u travu ili druge predmete (poput mreže) koji bi se joj mogli naći na putu. „US fin box“ se nalazi na samom kraju SUP daske zbog čega možemo na jednoj strani veslati dulje vrijeme.USAVRŠENA TORBA NA KOTAČIĆIMA

Torba za SUP dasku izrađena je od kvalitetnih i uistinu izdržljivih materijala te je oblikovana tako da omogućava što jednostavnije i udobnije nošenje.


Torba ima ABEC kotačiće zahvaljujući kojima je možemo vrlo jednostavno vući za sobom te tzv. „sherpa“ sistem za nošenje, kod kojeg su podstavljene naramenice kombinirane s dodatnim remenom kojeg pričvrstimo oko bokova. Upravo zbog toga se torba vrlo dobro fiksira na tijelo, težina SUP opreme se bolje raspoređuje a nošenje je puno udobnije.Kod usavršene torbe važnu ulogu ima reflektirajuća folija na unutrašnjoj strani koja štiti dasku od visokih temperatura, jača samu torbu, a istovremeno zadržava tekućinu koja je vjerojatno ostala na SUP dasci kada smo je u žurbi pospremili u torbu. U unutrašnjosti ćemo naći i mjesto predviđeno za veslo te pretinac za peraju.


Moramo dodatno naglasiti i novi patentni zatvarač koji iznimno dobro drži. Zbog toga je u vrlo prostranu torbu moguće pospremiti i neoprenske ili druge odjevne predmete, a torba je primjerena i za dulja putovanja.


DVOSTRUKA TITAN PUMPA RAZVIJENA ZA BRŽE I JEDNOSTAVNIJE NAPUHAVANJE

Titan pumpa je jedinstvena pumpa koja ujedinjuje dva cilindra – veću i manju pumpu koje zajedno ostvaruju maksimalnu brzinu od 95 km/h i SUP dasku uspijevaju napuhati brže od bilo koje druge pumpe.Budući da u početku napuhavamo koristeći obje pumpe, dasku ćemo napuhati u kratkom roku. Kada pritisak u dasci postane prevelik, završimo pomoću „high performance“ pumpe koja će dasku do maksimalne čvrstoće dovesti s minimalno napora.


Dizajn Titan pumpe je rezultat proučavanja samog procesa napuhavanja. Prilagođen položaj papučica za stopala omogućava udobniji položaj pri napuhavanju, a raširena ručka otvara prsni koš zbog čega smo prilikom napuhavanja manje zadihani i napuhavanje je općenito lakše.


Usporedba napuhivanja SUP daske pomoću tri različite pumpe je prikazana u videu.


VODOOTPORNA ZAŠTITA ZA MOBITEL

Mobilni telefon je uvijek pametno imati sa sobom kada na SUP dasci krećemo na dulju turu. Ne samo zato da uhvatimo lijepe trenutke koje provedemo u prirodi, već prvenstveno zbog svoje sigurnosti.Red Paddle Co je oblikovao nepromočivu maskicu za mobitel koja dolazi u svakom SUP paketu.ŠIRINA DESKE 27″ / 68cm


BOARD TYPE Race


VOLUMEN DASKE 360 L


DEBELINA DASKE 5.9


NOSIVOST 250 kg


FINS Removable US-box fin


DULJINA DASKE 14’0″ / 427 cm


RSS LETVICE Da


MARKA Red Paddle Co


PUMPA Titan

Specifikacija
Jamstvo12 mjeseci