Popust-32%

Kutija za pohranu od obnovljenog drva za tračnice 80x40x40 cm

  • Šifra: 3EAVZMK
1.969,90 kn

1.335,05 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Kutija za pohranu u antiknom stilu odiše starinskim šarmom i bit će bezvremenski dodatak vašem dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. Kutija se može upotrebljavati i kao kutni stolić ili stolić za kavu. Stolić za kavu ručno je izrađen od masivnog drva...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Kutija za pohranu u antiknom stilu odiše starinskim šarmom i bit će bezvremenski dodatak vašem dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. Kutija se može upotrebljavati i kao kutni stolić ili stolić za kavu.

Stolić za kavu ručno je izrađen od masivnog drva za željezničke pragove. Željeznički pragovi služe kao pravokutna potpora tračnicama na željezničkim prugama. Grubi izgled drva i vještina izrade pridonose spektakularnom retro stilu stolića za kavu. Svaki korak u procesu izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Prekrasni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg.

Stolna ploča idealna je za postavljanje pića, košara s voćem, ukrasnih predmeta itd. Kad se upotrebljava kao kutija za pohranu, nudi dovoljno prostora za spremanje deka, knjiga, časopisa, daljinskih upravljača i bilo kojih drugih predmeta koje želite zadržati skrivenima od pogleda, ali na dohvat ruke.

Napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaku našu kutiju jedinstvenom; isporuka je nasumična. Artikal je već sastavljen; nije potrebno sastavljanje.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo za tračnice
  • Dimenzije: 80 x 40 x 40 cm (D x Š x V)
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Sastavljanje nije potrebno
Broj paketa: 1