Capriolo

Capriolo Brdski bicikl MTB Level 9.2 24AL 29"

Trenutno nedostupno

Capriolo Level 9.2 jedan je od najprodavanijih Capriolo modela u seriji Level. Veoma prihvatljiva cijena i performanse navedenog bicikla te opremljenost bicikla jedne su od najtraženijih na tržištu te je ovaj model izrazito tražen. Level 9.2 je...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
lera-sport
Opis

Capriolo Level 9.2 jedan je od najprodavanijih Capriolo modela u seriji Level. Veoma prihvatljiva cijena i performanse navedenog bicikla te opremljenost bicikla jedne su od najtraženijih na tržištu te je ovaj model izrazito tražen. Level 9.2 je model koji je kvalitetno opremljen SHIMANO ACERA stražnjim mjenjačem i SUNTOUR vilicom. Bicikl Capriolo Level 9.2 je u klasi 29“ kotača MTB ponude, stabilne ali i veoma živahne geometrije okvira prilagođena 29.0 inčnim kotačima i XC karakteristikama vožnje. Bicikl koji je posvećen onima koji imaju pogled na svoj proračun, ali se ne žele kompromitirati u pogledu performansi i kvalitete okvira. Bicikl se nudi s laganim okvirom klase 6061 aluminijske legure. Bicikl je ponuđen sa stražnjim mjenjačem SHIMANO ACERA ukupno 24 brzina. LEVEL 9.2 bicikl je opremljen mehaničkim DISK kočnicama i 100 mm ovjesnim vilicama SUNTOUR s funkcijom regulacije tvrdoće same vilice. Vilica s većim hodom odgovara širokom rasponu uporabe. Atraktivni dizajn i grafike svakako doprinose tome da ovaj bicikl bude središte pozornosti kod vožnje. Udobnost i prilagodljivost dio su svakog Capriolo Level okvira bicikla, a Vama nude izvrsnu off-road vožnju. NAPOMENA:Svi Capriolo bicikli dolaze s napravljenim nultim serviom. Sve što trebate napraviti je zaokrenuti volan i staviti pedale.
I vaš bicikl je spreman za vožnju. U kutiji se nalaze jasne upute za sastavljanje. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Brad Capriolo
Za koga Unisex
Tip artikla MTB bicikl
Boja Crna/plava
Veličina okvira 21"
Veličina kotača 29"
Okvir ALLOY
Vilica SUNTOUR M3020
Ležaj vilice  
Uložci srednjeg pogona THUN
Srednji pogon KRIPTON X ALLOY TRIPLE
Zupčanici  
Prednji mjenjač SHIMANO M190
Zadnji mjenjač SHIMANO ACERA
Ručica mjenjača SHIMANO STEF 65
Brzina 24
Lanac KMC Z-8
Kočnica SHIMANO M375 180/160MM
Glave KRIPTON X DISC Q/R
Obruči KRIPTON X 29”X19MM
Gume MITAS OCELOT
Lula  
Volan  
Gripovi  
Žbice  
Šipka sjedala  
Sjedalo SELLE ROYAL ONE PU
Pedale ALLOY
Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više