InnovaGoods

Viskoelastični Jastuk od Bambusa s Aktivnim Ugljenom InnovaGoods

  • Šifra: 3VGXK6

199,99 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 9-16 radna dana

Otkrijte prednosti novog viskoelastičnog jastuka od bambusa s aktivnim ugljenom InnovaGoods Wellness Relax i spavajte bolje nego ikad! Mekan i udoban jastuk koji pruža maksimalno opuštanje i ugodu zahvaljujući svojim inovativnim mat...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Otkrijte prednosti novog viskoelastičnog jastuka od bambusa s aktivnim ugljenom InnovaGoods Wellness Relax i spavajte bolje nego ikad! Mekan i udoban jastuk koji pruža maksimalno opuštanje i ugodu zahvaljujući svojim inovativnim materijalima. Savršeno se prilagođava tijelu i regulira temperaturu, olakšavajući time postizanje ispravnog položaja prilikom spavanja i miran i ugodan san.

Napravljen od memorijske pjeneJastučnica od bambusa s česticama aktivnog ugljena i patentnim zatvaračem (uklonjiva i periva)Ergonomski, hipoalergenski i antibakterijski učinak (zaštita od neugodnih mirisa)Regulira temperaturu i vlažnostIspravlja držanje i raspoređuje težinuOlakšava san i poboljšava kvalitetu spavanjaOkvirne mjere: 50 x 30 x 9 cmPakiranje na 24 jezika (engleski, francuski, španjolski, njemački, talijanski, portugalski, nizozemski, poljski, mađarski, rumunjski, danski, švedski, finski, litvanski, norveški, slovenski, grčki, češki, bugarski, hrvatski, slovački, estonski, ruski i latvijski)

Istraži više