Popust-14%
Philips

Philips Lumea Prestige IPL aparat za uklanjanje dlačica BRI953/00

  • Šifra: 4559ZE6
4.199,00 kn

3.599,00 kn

Besplatna dostava!

Popust traje još::

Još samo 5 komada! Dostava kroz 1-3 radna dana

Philips Lumea Prestige, naš najsnažniji uređaj s IPL tehnologijom, dizajniran za praćenje oblika vašeg tijela i najjednostavniji doživljaj kod kuće. Jedinstveno zaobljeni, pametni nastavci savršeno prate oblik tijela i prilagođavaju programe tretmana za svako područje tijela.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

 

Uživajte u 6 mjeseci* glatkoće bez dlačica

Pametni nastavci dizajnirani za najbolje rezultate

Stručna IPL tehnologija kod kuće, razvijena u suradnji s dermatolozima

IPL znači Intense Pulse Light, tj. pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta. Aparat Lumea tvrtke Philips primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice, potičući prelazak folikula dlake u fazu mirovanja. To za posljedicu ima postepeno smanjenje količine dlačica koje izrastaju na tijelu. Ponavljanjem tretmana koža ostaje predivno glatka i bez dlačica. Tretman za sprječavanje ponovnog rasta dlačica siguran je i nježan, čak i na osjetljivim područjima. Lumea tvrtke Philips klinički je testirana i razvijena u suradnji s dermatolozima kako bi osigurala jednostavan i učinkovit tretman kod kuće.

Dokazano siguran i učinkovit tretman

Istraživanja pokazuju do 92 % manje dlačica u samo 3 tretmana**. Prva 4 tretmana trebaju se provesti svaka 2 tjedna, nakon čega biste već trebali vidjeti željene rezultate. Kako biste održavali rezultate, ponovite tretman svaka 4 tjedna. Nakon samo 8 tretmana moći ćete uživati u glatkoj koži 6 mjeseci.* Kako biste povećali sliku, pritisnite sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice.

Pogodan za razne tipove dlačica i kože

Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje bijelih/sivih, svijetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodan za vrlo tamnu kožu. Razlog tomu je visok kontrast koji mora postojati između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože.

Pametni nastavci prilagođavaju tretman za svako područje

Vaše dlačice i obline razlikuju se ovisno o području tijela pa svako područje treba tretirati na drukčiji način kako bi se osigurali najbolji rezultati. Philips Lumea Prestige ima jedinstveno zaobljene pametne nastavke za tijelo (noge, ruke i trbuh) i lice (gornja usnica, brada). Svaki pametni nastavak razlikuje se oblikom, veličine prozora i filtra te pokreće prilagođeni program tretmana za specifično područje tijela kad se doda uređaju. Taj spoj pažljivo izrađenog dizajna i prilagođenog tretmana omogućuje učinkovito i sigurno tretiranje čak i osjetljivih područja.

Precizni nastavak za lice s dodatnim filtrom

Kako biste nježno, ali učinkovito tretirali dlačice na licu, nastavak je pažljivo dizajniran s malim plosnatim prozorom od 2 cm2 za preciznu uporabu na gornjoj usnici, bradi ili liniji čeljusti. Ima dodatni integrirani filtar i kad se doda uređaju, pametni nastavak automatski će prilagoditi tretman svjetlom kako bi bio pogodniji za lice. 84 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na licu***.

Precizni nastavak srednje veličine, zaobljen za bikini zonu i pazuhe

Precizni nastavak ima zaobljeni dizajn srednje veličine za precizno pokrivanje bikini područja i pazuha – veličina prozora je 3 cm2. Kad se doda na uređaj, pokreće prilagođen tretman za ta područja tijela.

Veliki nastavak za tijelo sa zaobljenim dizajnom

Nastavak za tijelo ima najveći prozor za tretman (4,1 cm2) pa je savršen za brzi tretman velikih područja tijela kao što su noge, ruke i trbuh. Dizajn zaobljen prema unutra precizno prati obline tijela radi postizanja optimalnog dodira s kožom. Kad se doda na uređaj, ovaj pametni nastavak automatski pokreće prilagođeni tretman pogodan za ta područja tijela. 83 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na nogama***.

Uz senzor SmartSkin

Philips Lumea Prestige ima 5 postavki energije i olakšava vam odabir odgovarajuće zahvaljujući senzoru SmartSkin. Senzor SmartSkin naznačuje koja je postavka najugodnija za žene slične nijanse kože.

Upotrebljavajte s kabelom ili bežično

Philips Lumea Prestige može se upotrebljavati s kabelom i bez njega. Za velika područja kao što su noge preporučujemo da uređaj upotrebljavate s kabelom kako bi tretman bio brži i bez prekida. Kad tretirate manja ili teško dostupna područja kao što su lice, pazusi ili bikini područje, uređaj upotrebljavajte bez kabela kako biste uživali u potpunoj slobodi pokreta.

BESPLATNA aplikacija Lumea kao osobni vodič u borbi protiv dlačica

Aplikacija Lumea može se besplatno preuzeti, a pruža jedinstven i personaliziran IPL doživljaj – samo za vas. To je vaš osobni vodič koji će se pobrinuti da najbolje iskoristite aparat Lumea te ga upotrebljavate na odgovarajući način kako biste postigli dugotrajne rezultate. Aplikacija vam pomaže u kreiranju personaliziranog rasporeda tretmana po području tijela, uz naputke i savjete tijekom svakog tretmana. Sve što trebate učiniti je redovito provjeravati aplikaciju kako biste provjerili sve obavijesti i podsjetnike.

Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova

Philips Lumea potpuno je rješenje koje se isporučuje spremno za rad, izravno iz kutije. Nisu potrebni spremnici za nadopunjavanje niti gelovi.

Specifikacija
Napon 100 – 240 V
Adapter 19,5 V / 4000 mA
Jamstvo24 mjeseca
Spremanje Luksuzna torbica
Način primjene"Slide and Flash" za brzu primjenu; "Stamp and Flash" za primjenu na manjim područjima; Žično/bežično
Nastavak za licePlosnati oblik; Veličina prozora 2 cm2 dodatni filtar; Prilagođeni tretman za lice
Senzor SmartSkinOdgovarajuća postavka na zahtjev
Snažna žaruljaOdašilje > 250.000 svjetlosnih impulsa
Precizni nastavakKonkavno zaobljen oblik, precizni; Veličina prozora 3 cm2; Prilagođen tretman za pazuhe; Prilagođen tretman za bikini liniju
Nastavak za tijeloVeličina prozora 4,1 cm2; Konveksno zaobljen; Prialođen tretman za tijelo
Područje primjeneRuke, noge, trbuh, brada, gornja usnica, linija čeljusti, pazusi, bikini zona
Senzor nijanse kožeOtkriva nijansu kože
Integrirani UV filtarŠtiti kožu od UV zračenja
5 postavki jačine svjetlosti Može se prilagoditi prema vašem tipu kože
Integrirani sigurnosni sustavSprječava nehotično odašiljanje svjetlosnih impulsa