Popust-20%
Cybex autosjedalica grupa 2/3 Solution Q3-Fix Plus - Midnight blue slika 1
Šifra: 45DA3KJ
Cybex logo

Cybex autosjedalica grupa 2/3 Solution Q3-Fix Plus - Midnight blue

Trenutno nedostupno

- Grupa 2/3 (od 15 do 36 kg)
- Približno od 3. do 12. godine starosti djeteta
- ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
- Optimizirani naslon za glavu koji se može nakositi
- Automatsko podešavanje visine i širine
- Optimizirana linearna bočna zaštita
- Sustav za prozračivanje
- Mekani jastuk za sjedenje
- Naslon za leđa koji se može nakositi

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Najsigurniji Solution svih vremena


Inovativni Solution Q3-fix objedinjuje dugogodišnje iskustvo uspješnih autosjedalica grupe 2/3 s najnovijim otkrićima u istraživanjima materijala i sigurnosti s prepoznatljivim Cybexovim dizajnom.

Interakcija između patentiranog, naslona za glavu koji se može nakositi i koji sprječava da glava djetetu pada prema naprijed dok dijete spava, i optimizirane linearno bočne zaštite od udara (L.S.P. Sustav) omogućuje najvišu razinu sigurnosti i udobnosti. Autosjedalica se automatski podešava po visini i širini, te se može potpuno prilagoditi veličini djeteta. Novi sustav prozračivanja omogućuje ugodnu temperaturu vašem djetetu u autosjedalici čak i za vrijeme toplih dana.

Optimizirani naslon za glavu koji se može nakositi sprječava da glava djetetu pada prema naprijed dok spava. Glava se nalazi u sigurnom položaju.

Nezaobilazni element sigurnosne koncepcije Solution serije autosjedalica je naslon za glavu koji se može nakositi u 3 položaja. Zahvaljujući tome spriječeno je da glava djeteta pada prema naprijed dok spava. Tako da se glava i vrat uvijek nalaze u sigurnom položaju, zaštićeni u slučaju bočnog udara s bočnim štitnicima na autosjedalici. Osim što naslon za glavu omogućuje sigurnost djetetu, također omogućuje djetetu udoban položaj za spavanje.

Automatsko podešavanje visine i širine - autosjedalica „raste s djetetom“

Većina djece dosegne 55% svoje ukupne visine do dobi od 3 godine, a do 12. godine dosegnu 89% svoje visine. Ovo rezultira prosječnom stopom rasta od 60 cm tijekom razdoblja korištenja autosjedalice.

Kako bi se omogućila najbolja moguća zaštita i udobnost tijekom ukupnog korištenja, Cybex Solution Q3-Fix autosjedalica ima integrirano podešavanje visine i širine - nova sigurnosna funkcija za fleksibilno i optimalno prilagođavanje sjedalice veličini djeteta. S mehanizmom podešavanja na jednu ruku i 11 pozicija podešavanja, visina i širina autosjedalice može se simultano podesiti. Sjedalica se može povećati do 8 cm u širinu i do 20 cm u visinu. Na taj način, dijete uvijek ostaje u optimalnoj zoni zaštite glave, a naramenice nikada ne stežu dijete, čak i pred kraj korištenja sjedalice.


Sustav za prozračivanje omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za vrućih dana.

Solution Q3-fix dječja autosjedalica opremljena je mrežom kanala za prozračivanje u naslonu sjedalice. Zrak cirkulira kroz ventilacijske otvore na prednjem dijelu sjedala i ispod navlake te se odvodi od djeteta dodatnim otvorima na naslonu za leđa. Sustav za prozračivanje omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za vrućih dana.


Optimizirana linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav Plus) apsorbira silinu udara u vrlo ranoj fazi.

Podešavanje po širini i L.S.P. sustav Plus važne su sigurnosne značajke ove autosjedalice. Silina udara u slučaju bočnog sudara je smanjena zbog dodatnih sigurnosnih jastuka, te zbog štitnika za ramena i glavu. U isto vrijeme apsorbira se kinetička energija tijela, nastala zbog sudara i glava se aktivno vodi u siguran položaj.


ISOFIX sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost.

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s automobilima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.


- Dužina / širina / visina: 405, 540, 625 mm

- Masa: 7.6 kg

- Tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C

- Projektirana u Njemačkoj