Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Black Friday
-13%
Samsung perilica rublja WW80T754DBH/S7 slika 1
Samsung perilica rublja WW80T754DBH/S7 slika 2
Samsung perilica rublja WW80T754DBH/S7 slika 3
Samsung perilica rublja WW80T754DBH/S7 slika 4
Samsung perilica rublja WW80T754DBH/S7 slika 5
Samsung logo

Samsung perilica rublja WW80T754DBH/S7

(1)

Šifra proizvoda: 45VVMN6

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
5.599,00 kn743,12 €

Akcijska cijena

4.899,00 kn
650,21 €

Cijena sadrži PDV

Akcija traje još:

4.409,10 kn585,19 €Diners Club International

Ostvari dodatnih 10% popusta uz upisivanje promo kupona DINERS i plaćanje Diners karticama Saznaj Više

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  SAMSUNG perilica rublja WW80T754DBH/S7 sa Add Wash™, WiFi, Super speed wash, QuickDrive™, Higijensko čišćenje parom, Eco Bubble™, Drum Clean™ čišćenja bubnja, Al kontrola™, Ladica StayClean, Bubble Soak funkcija, Tonirana vrata s crnim ukrasom, Digital inverter motor - 10 g jamstva, 1400 okretaja, Bijela boja, Težina 67 kg, Dimenzije (ŠxVxD) 600 x 850 x 550 mm, Jamstvo na uređaj 2 godine

  Pročitaj više

  Tehničke karakteristike:

  Kapacitet pranja: 8 kg

  Klasa energetske učinkovitosti (2021): B

  Tehnologija mjehurića

  Neto dimenzije (Š×V×D): 600 x 850 x 550 mm

  Neto težina: 67 kg

  Boja kućišta: Bijela

  Vrata: Obojena vrata + Crni dekor

  Pločasti zaslon: AI Control tehnologija


  Performanse:

  Klasa energetske učinkovitosti (2021): B

  Potrošnja energije (godišnja): 116

  Potrošnja vode (godišnja): 8100 l

  Učinkovitost centrifugiranja: A

  Razina buke (pranje): 53 dB

  Razina buke (centrifugiranje): 74 dB


  Značajke:

  AI Control

  QuickDrive

  AddWash

  Bubble Soak

  Tehnologija mjehurića

  Zaključavanje za djecu

  Kraj odgode

  Drum Clean+

  Tip bubnja: Dijamantni 2. generacije

  Intensive

  Postavka jezika

  Motor: DIT

  Moj ciklus

  Pretpranje

  Brzo pranje

  Pametna provjera

  Opcije brzine

  Brzina centrifugiranja: 1400 o/min

  StayClean Drawer

  Para

  Iznimno brzo


  Ciklusi:

  Eco 40-60

  Iznimno brzo

  15' Quick Wash

  Active Wear

  Dječja odjeća (njega)

  Posteljina

  Cloudy Day

  Pamuk

  Colours

  Osjetljivo rublje

  Traper

  Drain/Spin

  Drum Clean+

  Hygiene Steam

  Intense Cold

  Poput prirodnog sušenja

  Ispiranje + centrifugiranje

  Shirts

  Silent Wash

  Sintetika

  Ručnici

  Vuna


  Fizičke specifikacije:

  Neto dimenzije (Š×V×D): 600 x 850 x 550 mm

  Neto težina: 67 kg

  Bruto dimenzije (Š×V×D): 670 x 890 x 660 mm

  Bruto težina: 69 kg


  Smart - WiFi Ugrađen

  Snažni mjehurići

  Eco Bubble™ tehnologija

  Uživajte u efikasnom čišćenju čak i na niskim temperaturama* uz Eco Bubble™ tehnologiju. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, brzo prodire u tkaninu i otklanja nečistoće s lakoćom, a istovremeno štedi energiju i čuva boju i teksturu tkanine**.

  *Testirano u skladu s IEC 60456-2010/4 kg veša za pranje/Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pranju pamučnog veša na 40°C bez Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu varirati.** Na osnovu izvještaja o laboratorijskom testiranju performansi koji je uradio Springboard Engineering na EMPA trakama, poređenjem uobičajenog rastvora deterdženta i tehnologiju mjehurića bez mehaničke aktivnosti.

  50% manje vremena pranja

  QuickDrive™ tehnologija

  Potrošite mnogo manje vremena na pranje. Kad je aktiviran, QuickDrive ™ smanjuje vrijeme potrebno za pranje i do 50%*. Dinamično rotiranje bubnja tehnologije Q-Bubble ™ i dodatni udari vode stvaraju obilnije i moćnije mjehuriće, tako da deterdžent brže prodire i pere se brzo i nježno.

  *Testirano na WW7000T u poređenju sa Samsung WW6500K modelom. Uštedjet će 50% vremena na ciklusu pamuka (40℃, pola punjenja) s performansama pranja unutar ± 5%. Na osnovu Intertek testiranja.

  AI CONTROL tehnologija


  Rublje perite učinkovito i s lakoćom zahvaljujući snažnom AI Control* upravljanju s pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusâ, i prikazivanjem pravovremenih informacija. Aplikacija SmartThings* pruža Vam savjete o ciklusima, planiranju i otklanjanju poteškoća. Automatski odabire i idealan program sušenja**.


  * Dostupno na uređajima koji podržavaju Android i iOS operativne sustave. Potrebni su Wi-Fi veza i Samsung račun.** Automatsko povezivanje ciklusa dostupno je samo u slučaju kada su i perilica i sušilica opremljene AI Control tehnologijom i povezane na istu Wi-Fi bežičnu mrežu. Prikazane slike mogu se razlikovati od stvarnoga proizvoda. Slike grafičkoga korisničkog sučelja na mobilnom uređaju mogu se razlikovati ovisno o državi, okružju itd.

  Dodajte bilo koji odjevni predmet bilo kada. 

  Add Wash™. 


  Opustite se dok se rublje pere. Ako ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće koji je potrebno oprati, naša Add Wash™ vratašca za dodavanje omogućuju Vam jednostavno i brzo ubacivanje dodatnih količina odjeće ili deterdženta* nakon što ciklus pranja već počne**. Također možete jednostavno ubaciti ručno oprano rublje koje samo želite isprati ili centrifugirati.


  * Moguće je samo dodavanje predmeta od tkanine, odjeće, deterdženta i omekšivača.**Add Wash vratašca za dodavanje moguće je otvoriti samo ako je temperatura u bubnju manja od 50 °C.

  Ciklus pranja traje 39 minuta

  Superbrzina (39 min)


  Skratite svoje vrijeme pranja rublja uz temeljito čišćenje odjeće. Postavka Superbrzina određenu količinu odjeće pere svega 39 minuta*. QuickDrive™ tehnologija štedi vrijeme poboljšavanjem djelovanja deterdženta, dok Eco Bubble™ tehnologija osigurava snažno čišćenje. Skraćuje se vrijeme ispiranja primjenom Speed Spray tehnologije brzog raspršivanja vode, te ubrzavanjem vrtnje bubnja prilikom centrifugiranja.


  * Utemeljeno na postavci Superbrzina pri zadanim postavkama s 5 kg rublja.

  Higijensko čišćenje

  Higijensko čišćenje parom


  Odjeću dubinski, higijenski čisti parom. Ciklus higijenskog čišćenja parom poboljšava kvalitetu čišćenja Vašeg rublja bez prethodnih tretmana. Otpušta paru s dna bubnja, zbog čega se svaki predmet dubinski čisti. To uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9% bakterija* i alergena**.


  * Na temelju Intertekova ispitnog izvješća za higijensko čišćenje parom. Uklanja 99,9% određenih vrsta bakterija, uključujući Staphylococcus aureus i Escherichia coli. **Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Na temelju ispitnog izvješća Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskoga čišćenja parom. Uklanja alergene koje stvaraju grinje iz kućne prašine.

  Trajne performanse

  Tehnologija digitalnog invertera


  Tehnologija digitalnog invertera primjenjuje snažne magnete za tiši rad i snažnije performanse, uz manju potrošnju energije od univerzalnog motora. Upotrebom motora bez četkica omogućena je izvanredna trajnost** – podržana desetogodišnjim jamstvom.


  * Općenito govoreći, razina buke smanjena je za 5dBA tijekom pranja i 3 dBA tijekom centrifugiranja. Podaci se temelje na oznaci ERP, F500 8 kg 1400 o/min WF80F5E5P4W za digitalni inverterski motor i Vistula 8 kg, 1400 o/min WF1804WPC za univerzalni motor.** Udruga za električne, elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) dodijelila joj je 23/20-godišnji certifikat trajnosti. Stvarni životni vijek uređaja može ovisiti o uvjetima upotrebe.

  Očuvajte svježinu perilice rublja

  Drum Clean + tehnologija čišćenja bubnja


  Održavajte vrata i unutrašnjost svoje perilice higijenski čistima. Drum Clean + tehnologija iz bubnja uklanja prljavštinu 99,9% bakterija* koje uzrokuju neugodne mirise, bez upotrebe skupih deterdženata. Snažna vodena mlaznica i brza vrtnja uklanjaju i prljavštinu s gumene brtve na vratima perilice. Obavještava Vas i o tome kada je perilici potrebno čišćenje**.  * Iz unutrašnjosti perilice uklanja 99,9% bakterija te uklanja prljavštinu s gumene brtve. Temeljeno na ispitivanjima tijekom Drum Clean + ciklusa koje je provela tvrtka Intertek.** Obavještava Vas nakon svakih 40 ciklusa.

  Uklanja ostatke prljavštine

  StayClean ladica


  Više nema potrebe za rasipanjem deterdženta, a izbjeći ćete i zamorno čišćenje ladice za deterdžent. StayClean ladica osigurava ispiranje više deterdženta uporabom posebno dizajniranog sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.

  Intenzivno čišćenje

  Namakanje s mjehurićima


  Savršeno očistite odjeću, čak i ako je stvarno prljava. Funkcija namakanja s mjehurićima pomaže ukloniti mnoštvo tvrdoglavih mrlja poput onih od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se temeljito namače s aktivnim mjehurićima, zbog čega se prljavština i mrlje otpuštaju te se mogu učinkovitije ukloniti*.  * Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456, 5. izdanje / količina rublja težine 8 kg / s namakanjem s mjehurićima u usporedbi s ciklusom za pamuk pri 40/60°C, sintetiku pri 60°C, i traper pri 40°C bez namakanja s mjehurićima.

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
  Specifikacija
  Jamstvo24 mjeseca
  PunjenjePrednje
  Dubina (cm)55
  Tip ugradnjeSamostojeća
  Kapacitet pranja (kg)10
  Broj okretaja (okr/min)1400

  Ocjene kupaca

  5,00 / 5
  ukupno 1 ocjene
  5
  100%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Još nema komentara.