Dužinomjer za bebe seca-232 slika 1
Dužinomjer za bebe seca-232 slika 2
Dužinomjer za bebe seca-232 slika 3
Dužinomjer za bebe seca-232 slika 4
Dužinomjer za bebe seca-232 slika 5

Dužinomjer za bebe seca-232

  • Šifra: 46AAXA
Trenutno nedostupno

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializ...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-232

Dužinomjer za vagu Seca-336, s jasnim očitanjem i s integriranim podesivačem za glavu i stopala. Mjerni raspon: 35 - 80 cm, gradacija: 1 mm.
Opcionalan dodatak je torba Seca-428 za prijenos vage Seca-336 i dužinomjera Seca-232.

Kako mjeriti sa Seca-232 dužinomjerom? 
1. Polegnite bebu na dužinomjer. Vrh glave djeteta treba biti iz podesivač za glavu (1).

 

2. i 3. Desnom rukom privucite podesivač za noge(2) u smjeru djetetovih nogu na način da su stopala na nosaču podesivača za noge.Lijevom rukom držite dijete mirno u položaju za mjerenje. Zatim lijevom rukom lagano pritisnite koljena bebe prema dolje te ispovremeno s desnom rukom pomaknite podesivač za noge (2) do vrha stopala bebe. Dužinu bebe očitajte na visinomjeru (3).

     

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku)