EVA Ultimate napredna tuš glava slika 1
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 2
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 3
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 4
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 5
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 6
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 7
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 8
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 9
EVA Ultimate napredna tuš glava slika 10
Šifra: 4G96DX

EVA Ultimate napredna tuš glava

Trenutno nedostupno

Osjećaj tuširanja prirodnom izvorskom vodom... Iznimno mekana, bogata hranjivim tvarima za kožu i kosu te potvrđena na zdravstvenu ispravnost i kvalitetu - EVA Ultimate napredna tuš glava omogućuje Vam sasvim novo iskustvo tuširanja, gdje redom...

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Osjećaj tuširanja prirodnom izvorskom vodom... Iznimno mekana, bogata hranjivim tvarima za kožu i kosu te potvrđena na zdravstvenu ispravnost i kvalitetu - EVA Ultimate napredna tuš glava omogućuje Vam sasvim novo iskustvo tuširanja, gdje redom svi uzrasti - od najmlađih do najstarijih - uživaju u mekoći zdrave vode bez prisutnosti klora, kamenca i prepoznatljivog mirisa vodovodne vode. Tuširanje kojem se svakodnevno veselite EVA Ultimate napredna tuš glava je svojim mlazom toliko nježna i mekana prema Vašoj koži da ćete se veseliti svakom tuširanju, a voda je dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu. 

Zašto odabrati EVA Ultimate naprednu tuš glavu? 

Imate problema s kožom ili kosom nakon tuširanja? Voda Vam je jednostavno pretvrda, puna kamenca i čudnog mirisa ili okusa? Isprobajte zadnju EVA inovaciju, Ultimate naprednu tuš glavu koja tijekom tuširanja omogućuje osjećaj povezanosti s prirodom zahvaljujući prirodno filtriranoj i znatno omekšanoj vodi, bogatoj hranjivim tvarima koje njeguju i čuvaju kožu, uz patentiranu EVA Fontaine tehnologiju koja vodu prirodno filtrira, mineralizira i obogaćuje hranjivim tvarima, uz istovremenu uštedu vode od 30 % - sve u estetski privlačnoj i prozirnoj tuš glavi. 

Prednosti EVA Ultimate napredne tuš glave 

1) Voda koja prođe kroz vulkansku stijenu i zrnca Hinoki čempresa ima svježinu prirodne izvorske vode te je dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu. 

2) Voda je prirodno filtrirana i omekšana, a time vrlo pogodna za kupanje novorođenčadi, djece i ljudi koji su skloniji problemima s kožom, osjetljivoj koži, atopijskom dermatitisu i miliariji. 

3) Štiti kožu od rezidualnog klora zaostalog u vodovodnoj vodi, uklanja neugodan miris iz vode i ostale neželjene tvari. 

4) Kalcijeve granule se tope prolaskom vode, pružajući na taj način nježni učinak pilinga. 

5) Najmanji promjer mlaznica među komercijalnim tuševima smanjuje potrošnju vode za više od 30 %, a također djeluje kao konačna barijera kamencu. Mlaz vode je znatno nježniji prema koži. EVA Ultimate® napredna tuš sadrži zamjenjiv uložak s bijelim granulama za uklanjanje klorida napravljenim od čistog kalcija. Oksidiraju kako voda protječe kroz njih, ukapljujući molekule kalcija iz granula koje postupno nestaju. Na taj način se kalcij dodaje u vodu pružajući nježni učinak pilinga. 

Četveročlana obitelj potroši oko 5-6 cm duljine u 6 do 8 mjeseci ovisno o korištenju, kvaliteti vode i razini klorida u vodi. 

Uz filozofiju iskrenog i transparentnog EVA poslovanja, omogućujemo Vam povrat novca u cijelosti u periodu od 15 dana nakon kupnje - ukoliko niste zadovoljni kvalitetom i učinkovitošću proizvoda.