Endura

Naočale Endura Stingray 4 leće crna

  • Šifra: 52D44

449,99 kn

Zadnji komad!! Dostava kroz 2-5 radna dana

ENDURA Stingray biciklističke naočale dolaze sa četiri para promjenjivih leća i time ulaze u kategoriju vrlo funkcionalnih naočala.

Različite leće omogućuju vožnju u različitim uvjetima, a Stingray model dolazi sa svijetlim lećama za vožnju tijekom ...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
ENDURA Stingray biciklističke naočale dolaze sa četiri para promjenjivih leća i time ulaze u kategoriju vrlo funkcionalnih naočala. Različite leće omogućuju vožnju u različitim uvjetima, a Stingray model dolazi sa svijetlim lećama za vožnju tijekom mraka, žutim za bolju prilagodbu u uvjetima manje razine svjetla/oblačno vrijeme, dim/siva boja za uvjete normalne sunčeve svjetlosti i tamne leće za snažnu sunčevu svjetlost. ● HightDefinition, visoka razlučivost, polikarbonatne leće, otporne na udarce, idealan odabir za sportske aktivnosti ● ergonomski oblikovane za efikasniju zaštitu od vjetra ● vrlo lagane, sa podesivim jastučićima oko nosa za potpunu prilagodbu konturama lica ● 4 leće, uključujući i polarizirana stakla, štite od jakog svjetla i refleksije sunčevih zraka, pojačavaju kontrast boja ● 100% UV zaštita, u skladu sa hrvatskim i europskim normama UV zaštite, EN 1836. ● dolaze sa čvrstom kutijicom i krpicom za čišćenje Pogledajte ostale modele iz ponude naočala .