BRAUN 300 BRIJAC CRNO/CRVENI slika 1
BRAUN 300 BRIJAC CRNO/CRVENI slika 2
BRAUN 300 BRIJAC CRNO/CRVENI slika 3
BRAUN 300 BRIJAC CRNO/CRVENI slika 4
Braun

BRAUN 300 BRIJAC CRNO/CRVENI

  • Šifra: 55R3KJ

599,00 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

Punjivi električni brijaći aparat Braun Series 3 300s, u crvenoj bojiPunjivi električni brijaći aparat s mrežicom Braun Series 3 nemilosrdan je prema bradama, a nježan prema koži. 3 brijaća elementa osjetljiva na pritisak savršeno se prilagođavaju...

Pročitaj više
Opis

Punjivi električni brijaći aparat Braun Series 3 300s, u crvenoj boji
Punjivi električni brijaći aparat s mrežicom Braun Series 3 nemilosrdan je prema bradama, a nježan prema koži. 3 brijaća elementa osjetljiva na pritisak savršeno se prilagođavaju svakoj konturi lica i briju u intuitivnim pravocrtnim potezima. Dizajniran i projektiran u Njemačkoj, brijaći aparat Braun Series 3 osmišljen je da potraje.

Istaknute značajke:
• 3 brijaća elementa osjetljiva na pritisak, osiguravaju učinkovitost i ugodnost za kožu
• 2 punjive dugovječne NiMH baterije
• Dizajnirao i projektirao Braun, u Njemačkoj
• Dugotrajan bežični električni brijaći aparat, vodootporan do 5 metara dubine
• Sadržaj: brijaći aparat Braun Series 3,  pametni utikač SmartPlug s automatskom prilagodbom napona u rasponu 100-240 V
Ostale značajke:
Napredno brijanje-3 specijalizirana brijaća elementa zajedničkim radom osiguravaju temeljito i nježno brijanje. Braunova patentirana mrežica SensoFoil™ štiti vašu kožu od iznimno oštrih oštrica.
Savršeno prilagođavanje-tri neovisno pokretljiva brijaća elementa (glava 3-Flex) prilagođavaju se svakoj konturi lica kako bi se osigurao maksimalan kontakt s kožom.
Osjetljivost kože-Braunove oštrice osjetljive na pritisak automatski se povlače kako bi zaštitile vašu kožu. Za nježno brijanje i osjećaj glatkoće kože.
100% vodootpornost-svi su Braunovi brijaći aparati vodootporni do dubine od 5 metara, što ih čini praktičnima za lako i higijensko ispiranje pod tekućom vodom.
Rad sa i bez kabela- s opcijom rada sa i bez kabela nema šanse da ostanete bez napajanja. Pametni utikač Smart Plug automatski se prilagođava bilo kojem naponu između 100 i 240 V diljem svijeta pa svoj brijaći aparat možete koristiti i na putovanjima.
2 dugotrajne baterije-dvije moćne NiMH baterije s tehnologijom brzog punjenja. Već 5 minuta punjenja dostatno je za 1 cijelo brijanje.