OXY PLUS odstranjivač mrlja (Veliko pakiranje) slika 1
Astonish

OXY PLUS odstranjivač mrlja (Veliko pakiranje)

  • Šifra: 5JD22K

138,00 kn

124,20 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

OXY PLUS odstranjivač mrlja (Veliko pakiranje)

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Naša PLUS varijanta je naš najjači Oxy odstranjivač mrlja, super koncentriran i idealan za tvrdokorne mrlje. Jednostavan za korištenje. Jednostavno dodajte jednu dozu u perilicu rublja, kako biste poboljšali svakodnevno uklanjanje mrlja ili za namakanje i lokalno tretiranje tvrdokornih mrlja.

Vrhunski savjet: Ovaj se proizvod može koristiti i kao izbjeljivač… napunite posudu vrućom vodom, dodajte nekoliko žlica i ostavite bijele predmete namočenim. Voila! (Najprije pažljivo provjerite etikete s uputstvom za njegu tkanina)
• Super koncentriran, naš najjači Oxy odstranjivač mrlja. Idealno za one tvrdokorne mrlje
• Jednostavno dodajte jednu dozu u perilicu rublja, kako biste poboljšali svakodnevno uklanjanje mrlja ili za namakanje i lokalno tretiranje tvrdokornih mrlja. Uklanja neugodne mirise i osvježava tkaninu
• Uključuje dozu za jednostavno doziranje

U PERILICI RUBLJA: Dodajte 1 dozu u ladicu perilice ili bubanj. Koristite s normalnim deterdžentom za rublje na 40oC ili više.
NAMAKANJE: Dozirajte kako je preporučeno u tablici u nastavku, koristeći toplu vodu (40-60oC). Stavite u otopinu 30-60 minuta, operite kao normalno, isperite i osušite. Za dodatne tvrde mrlje potopite preko noći.
LOKALNO TRETIRANJE MRLJA: Dozirajte kao što je preporučeno u tablici u nastavku pomoću tople vode (40 ° C). Ulijte ili natrljajte otopinu na zaprljana područja i pričekajte 15-30 minuta. Isperite i pustite da se osuši. Ponovite postupak s dužim vremenom kontakta za tvrdokorne mrlje.

Doziranje                    Opće čišćenje        Lokalno tretiranje mrlja             Tvrdokorne mrlje
(doza po litri vode)

Mekana voda                ¼  doze                   ½  doze                                     ½  doze
Srednja tvrdoća            ¼  doze                   ½  doze                                      1 doza
Tvrda voda                   ½  doze                     1 doza                                      2 doze
1 Doza = 25 ml (5 žličica) ili 27 g

OPREZ: Uvijek slijedite upute za njegu odjeće. Ako niste sigurni provjerite postojanost boje otopine Oxy Active Plus na malom neprimjetnom području tkanine prije uporabe. Ne koristiti na svili, koži ili vuni. Ne miješati s izbjeljivačem na bazi klora.

Proizvodi: Astonish, Engleska