DR.SCHÄR bezglutensko pecivo ciabatta 200g slika 1
DR.SCHÄR logo

DR.SCHÄR bezglutensko pecivo ciabatta 200g

Šifra proizvoda: 5Q2M4KX

Cijena

24,99 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

DR.SCHÄR bezglutensko pecivo ciabatta 200g
CIABATTA BREAD – PECIVO BEZ GLUTENA
Posebno formulirano za osobe intolerantne na gluten
Bez laktoze

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Pakirano u kontroliranoj atmosferi. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja, čuvati proizvod u hermetički zatvorenoj vrećici. Upotrijebiti u roku nekoliko dana ili zamrznuti što je prije moguće.
Specifikacija
DeklaracijaCIABATTA BREAD – PECIVO BEZ GLUTENA Posebno formulirano za osobe intolerantne na gluten. Sastojci: kukuruzni škrob, voda, kiselo tijesto 12% (rižino brašno, voda), kukuruzno brašno, rižino brašno, biljna vlakna (psyllium), zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza, kvasac, protein SOJE, suncokretovo ulje, ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,9%, sol, kiseline: limunska kiselina (E-330), vinska kiselina (E-334). Sadrži SOJU. Bez laktoze. Pakirano u kontroliranoj atmosferi. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja, čuvati proizvod u hermetički zatvorenoj vrećici. Upotrijebiti u roku nekoliko dana ili zamrznuti što je prije moguće. Najbolje upotrijebiti do: vidi na prednjoj strani pakiranja. Proizvedeno u Italiji. Proizvedeno za: Dr. Schär AG/SPA- Winkelau 9- 39014 Burgstall/ Postal (BZ), Italija. Distributer: Salvia d.o.o., Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska. Neto količina: 200g. PROSJEČNE HRANJIVE VRIJEDNOSTI NA 100g Energija 969kJ/230kcal, Masti 3g, od kojih zasićene masne kiseline 1g, Ugljikohidrati 42g, od kojih šećeri 4g, Vlakna 7g, Bjelančevine 5g, Natrij 480mg. Upute za pripremu: Prije pečenja poškropiti vodom. Peći u prethodno zagrijanoj pećnici (ventiliranoj) na 200°C 8–10 minuta. Peciva su predpečena. ROBA:SIFKODDOB