Thumbnail 1
Thumbnail 2
Bialetti New Moka kafetijera slika 1
Bialetti New Moka kafetijera slika 2
Bialetti logo

Bialetti New Moka kafetijera

(2)

Šifra proizvoda: 5Q2NQE4

Trenutno nedostupno

Funkcionalna kombinacija materijala čini ovu kafetijeru jedinstvenom i neponovljivom: aluminijski spremnik osmerokutnog oblika predstavlja tradiciju i kontinuitet s povijesnom Moka Express kafetijerom, dok je njeno čelično dno pogodno i za indukcijske ...

Pročitaj više

Slični proizvodi

Funkcionalna kombinacija materijala čini ovu kafetijeru jedinstvenom i neponovljivom: aluminijski spremnik osmerokutnog oblika predstavlja tradiciju i kontinuitet s povijesnom Moka Express kafetijerom, dok je njeno čelično dno pogodno i za indukcijske štednjake. Jednostavno čišćenje sigurnosnog ventila. Nije pogodno za perilicu posuđa. Kako pripremiti savršeni espresso? 1. Započnite ulijevanjem vode sobne temperature u kotao Moka kafetijere, do razine sigurnosnog ventila. Kako vaša kava ne bi postala previše vodenasta, nemojte je puniti preko ove razine. 2. Sada odaberite željenu mješavinu mljevene kave. Oprez! Smjesa mora biti posebno mljevena za Moka kafetijeru i ne pretjerano fina. Obilno napunite lijevak, bez pritiskanja kave. 3. Mala tajna? Regulirajte vatru na nisku i dajte si vremena, jer vrijedi pričekati nekoliko minuta duže kako biste mogli uživati u izvrsnoj kavi. Kada se kava potpuno podigla u sabirnu komoru, isključite vatru. 4. Sada slijedi ključni trenutak - kušanje. Kako biste u potpunosti uživali u aromama, savjetujemo vam da kavu pijete čim se ulije u šalicu. Tehničke karakteristike: Kako bi vaša kafetijera dugo godina ostala ispravna preporučuje se ručno pranje toplom vodom bez snažnih deterdženata. Također, kafetijere su namijenjene isključivo korištenju vode i kave, nikada u njih nemojte ulijevati druge tekućine osim vode ni stavljati ništa osim kave. Neka vaša Bialetti kafetijera uvijek bude dobro zatvorena, ispravna i neoštećena kada ju upotrebljavate. Način pripreme moka kave Ovisno o veličini moka posude, uliti hladnu vodu do naznačene oznake na otvoru na donjem dijelu posude. Kavu rahlo usite u za to predviđeno sito. Kava se kuha na temperaturi vrenja do završetka ekstrakcije. Nemojte stavljati vatru na najjače. Radi očuvanja arome kave kafetijeru je nakon kuhanja potrebno maknuti s vatre. Prije prve upotrebe, kafetijeru dobro isperite vodom i napravite prvu pripremu kave koju potom bacite.
Trenutno nedostupno

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 2 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.