Popust-10%
Naočale bolle laika matte aurora  slika 1
Naočale bolle laika matte aurora  slika 2
Bolle

Naočale bolle laika matte aurora

  • Šifra: 5Q33JR9
1.049,00 kn

944,10 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 8-15 radna dana

Naočale Bolle LAIKA MATTE AURORA 21909

Skijaške naočale Bolle Laika savršen su zaštitni model koji kombinira moderan dizajn s najboljim Bolle tehnologijama. Vrhunska leća Bolle Aurora savršena je za srednje-svijetle uvjete, leća A...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
Naočale Bolle LAIKA MATTE AURORA 21909

Skijaške naočale Bolle Laika savršen su zaštitni model koji kombinira moderan dizajn s najboljim Bolle tehnologijama. Vrhunska leća Bolle Aurora savršena je za srednje-svijetle uvjete, leća Aurora ima VLT 22%, koji propušta 22% sunčeve svjetlosti kroz leću.

Tehnologije:

Equalizer®
Tehnologija Equalizer® nudi izmimno učinkovitu i visoku zaštitu od magljenja. Zahvaljujući tehničkom i prozračnom umetku između dviju leća, upotrebljava sustav ventilacije za reguliranje atmosferskog tlaka između leća, čime uklanja vlagu i svaki trag kondenzacije.
Carboglass
Zahvaljujući visokotehnološkoj zaštiti nanesenoj na vanjske leće, Carboglass stvara štit koji značajno smanjuje grebanje i održava vaše leće i pogled kristalno čistima.
Sloj P-80+ protiv magljenja
Premaz P-80+ protiv magljenja, nanesen na unutrašnju leću, upija vlagu duž površine leće i osigurava vrhunsku zaštitu od magljenja te jasnu vidljivost.
Flow-Tech Venting®
Tehnologija Flow-Tech Venting® nadzire i optimira protok zraka preko unutarnje površine leće. Sustavi za provjetravanje smanjuju mogućnost nastanka vlage, smanjuju magljenje i održavaju izvornu vidljivost.
Pjena s trostrukom gustoćom
Iznimno mekan polarni mikroflis s dva sloja pjene visoke gustoće osigurava uvijek sigurno i udobno pristajanje.
Široko vidno polje
Široko vidno polje omogućuje maksimalni periferni vid, što je nužno u slalomskim vratima i za divljenje krajoliku s vrha.
Silikonizirani remen
Silikonizirani remen pomaže u pružanju potpune potpore za naočale na kacigi.

Značajke:

Boja okvira: Matte White Polychrome
Polarizirane: Ne
Boja leće:  Aurora
Model: Laika 21909
Materijal: Plastic