Popust-32%

Strunjača na napuhavanje s crpkom 600 x 100 x 10 cm PVC zelena

  • Šifra: 5QK4ZM3
3.759,90 kn

2.550,09 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Tražite veliku i profesionalnu prostirku za vježbanje ili igru? Naša gimnastička strunjača na napuhavanje bit će pametan izbor. Uz neusporedivu snagu i izdržljivost, ova zračna gimnastička prostirka može se lako ponijeti sa sobom i postaviti, a...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Tražite veliku i profesionalnu prostirku za vježbanje ili igru? Naša gimnastička strunjača na napuhavanje bit će pametan izbor. Uz neusporedivu snagu i izdržljivost, ova zračna gimnastička prostirka može se lako ponijeti sa sobom i postaviti, a može se također upotrebljavati u parkovima, školama i sportskim klubovima.

Napravljena od PVC-a visoke gustoće, prostirka na napuhavanje otporna je na udarce, ne klizi i vodootporna je, zbog čega može pružiti zaštitu svima koji vole sport. Ima višenamjensku primjenu i može se upotrebljavati u zatvorenom prostoru za gimnastiku, kickboxing, jogu, hrvanje itd. Također je prikladna za aktivnosti na otvorenom poput plutanja u bazenu ili na moru, igranja na travnatoj površini i slično.

Isporuka uključuje i crpku za jednostavno podešavanje i ispuhivanje. Svi su predmeti zapakirani u vrećicu od PVC-a radi jednostavne pohrane i prenošenja.

  • Boja: Siva i zelena
  • Dimenzije: 600 x 100 x 10 cm (D x Š x Deb.)
  • Materijal: PVC visoke gustoće i tkanina od PVC-a s trakama
  • S uključenom crpkom
Broj paketa: 1