Popust-20%
Spokey

Role spokey mizou

  • Šifra: 5QQD4DX
499,00 kn

399,20 kn

Role Spokey MIZOU BL/GN 92465X

TEHNOLOGIJA


Uz Mizou možete odabrati veličinu cipele. Brzo i jednostavno podešavanje traje samo nekoliko sekundi, što vam omogućuje da optimalno podesite cipelu na stopalo. To je savršeno rješenje...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
Role Spokey MIZOU BL/GN 92465X

TEHNOLOGIJA

Uz Mizou možete odabrati veličinu cipele. Brzo i jednostavno podešavanje traje samo nekoliko sekundi, što vam omogućuje da optimalno podesite cipelu na stopalo. To je savršeno rješenje i za one koji još uvijek rastu (za djecu) i za one koji su „na granici“ između dvije veličine (npr. 36/37).

Kada odaberete role, obratite posebnu pozornost na trkača. Model Mizou nudi aluminijsku vodilicu koja jamči izdržljivost, s vrlo malom težinom. Kotači su izrađeni od izdržljivog PU materijala tvrdoće 82A, što je optimalno za rekreativno rolanje.

ABEC7 aluminijski ležajevi jamče najveću preciznost proizvodnje, dobar vijek trajanja i veliku brzinu rolanja. Sustav trostrukog učvršćivanja: vezice, čičak i kopča s dvije sekcije jamče ne samo prilagodbu stopalima, nego - iznad svega - najvišu razinu sigurnosti. Spokey kopče su opremljene zaštitom, što sprječava automatsko otpuštanje kopče - na taj način možete biti sigurni da ostaje na mjestu tijekom rolanja.

UDOBNOST

Podešavanje vam omogućuje da odaberete odgovarajuću veličinu i da je promijenite u slučaju promjene djetetove veličine stopala. Udobni i pouzdani sustav pričvršćivanja omogućuje korisnicima da optimalno prilagode rolanje svojim potrebama. Unutrašnjost mekane cipele osigurava udobnost korištenja.

NAMJENA

Primjena u rekreaciji, fitness (idealno za oblikovanje mišića potkoljenice i stražnjice). ABEC 1, 3, 5, 7, 9 je skala koja određuje preciznost s kojom su napravljeni ležajevi, što određuje glatkoću valjanja i postignutu brzinu. Aluminijska legura jamči optimalnu izdržljivost s minimalnim dijelom i težinom klizača. Anatomski oblikovan uložak pruža robusnu potporu, održavajući najvišu fizičku udobnost.

Parametri:

    hardshell
    prilagodljive
    okvir: aluminij
    ležajevi: ABEC7 Carbon
    kotači: PU 82A
    64 mm - s. 31-34, 70 mm - s. 35-38, 72 mm - s. 39-42
    kopče: kopče od dva dijela, čičak, vezice
    maksimalna težina korisnika: 60 kg