Peg Perego

Peg Perego 3u1 Book Plus 51 Jet - Breeze - Coral

Trenutno nedostupno

Nova "Breeze" kolekcija je uvrštena u postojeću "Elite" liniju i predstavlja nov standard u odabiru materijala. Upoznajte nova kolica od Thermore materijala za kontrolu temperature, a izgledom sportskog glamura za 2018.
Peg Perego Book 51 S Elite...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
Pampero
Opis

Nova "Breeze" kolekcija je uvrštena u postojeću "Elite" liniju i predstavlja nov standard u odabiru materijala. Upoznajte nova kolica od Thermore materijala za kontrolu temperature, a izgledom sportskog glamura za 2018.

Peg Perego Book 51 S Elite 3u1 dječja kolica namijenjena su za dijete od rođenja do 4 godine života.

U kompletu kolica 3u1 Breeze je uključeno: sportsko sjedalo, Primo Viaggio SL autosjedalica (grupa 0+), Navetta Elite košara, torba s podlogom za presvlačenje, konstrukcija Book 51 Jet (tamno siva), navlaka za kišu, košara za stvari.

Peg Perego Book 51 i sportsko sjedalo

Peg Perego Book 51 konstrukcija kolica široka je samo 51 cm, što je 8 cm uže od Book S konstrukcija.
Osnovna prednost je što se ova "Slim" konstrukcija lakše vozi kroz uske prolaze, gužve u trgovinama i bez problema stane u manji auto.
Konstrukcija kolica ima 4 crna gumena kotača, od kojih su zadnji promjera 27 cm, a prednji 17 cm. Na stražnjim kotačima su i amortizeri kako bi ublažili vibracije po neravnim površinama i djetetu pružili udobnost.

Kolica možete zakočiti na stražnjim kotačima na kočnicu, a prednje koji su rotirajući možete fiksirati u jedan položaj na prekidaču koji se nalazi na ručki konstrukcije.
Kolicima možete upravljati jednom rukom što Vam omogućuje spojena ručka koja je podesiva po visini, a presvučena mekanom spužvom.
Jednostavnost sklapanja i rasklapanja konstrukcije omogućeno je također jednom rukom, tako da je preklopite kao "knjigu".
Važno je naglasiti da sklopljenu konstrukciju ne morate nositi već voziti na prednjim kotačima, te ju ne morate sklopljenu naslanjati na nešto, jer je samostojeća. Ugodne šetnje i obavljanje shoppinga sa puno stvari neće biti problem uz veliku shopping košaru u koju stane do 5 kg težine.

Peg Perego sportsko sjedalo skida se i postavlja na konstrukciju kolica jednim potezom, odnosno na jedan klik i okreće u oba smjera vožnje. Preklapa se zajedno s Book 51 konstrukcijom kolica i tako sklopljena zauzimaju malo prostora. Na sportskom sjedalu je podesivi naslon za noge, a navlaka za noge skida se s košare i koristi se na sjedalu. Za udobnost tijekom spavanja tu je i podesivi naslon za leđa od sjedećeg do ležećeg položaja.

Dijete u sjedalu je vezano sistemom sigurnosnih pojasa u 5 točaka, koji osiguravaju veću pokretljivost djeteta. Prečka na kolicima za veću zaštitu djeteta može se otkačiti kako bi lakše stavili dijete ili u potpunosti skinuti ako je nepotrebna. Moderno dizajnirana kupola na sjedalu štiti dijete od svih neželjenih vremenskih utjecaja: kiše, vjetra, sunca, na njoj se nalazi dio s mrežicom kako bi mogli videti dijete. Kupola ima dodatnu tendicu koja se izvlaći prema naprijed za veću zaštitu, koja sa strane ima mrežasti dio zbog protoka zraka.

Dimenzije kolica (DxŠxV): 93 x 51 x 106 cm
Dimenzije sklopljenih kolica: 35 x 51 x 85 cm
Težina kolica sa sportskim sjedalom: 10,5 kg

 

Primo Viaggio SL autosjedalica (grupa 0+)


Sigurnost djeteta uvijek je na prvom mjestu, a odabirom Peg Perego Primo Viaggio SL autosjedalice zadovoljit ćete svoje potrebe. Ova autosjedalica u lipnju 2013. godine u kombinaciji s Isofix bazom osvojila je maksimalnih 5 zvjezdica prema testovima najpriznatijih svjetskih agencija za sigurnost: ADAC, OAMTC, Stiftung Warentest i TCS. Zato možete biti sigurni da vozite dijete u jednoj od najsigurnijih autosjedalica na tržištu.

Grupa 0+ znači da je namijenjena djeci od 0-13 kg, približno godine dana. Zaštitu i sigurnost pruža i naslon za glavu koji je dizajniran kako bi smanjio jačinu udarca u djetetovu glavu i vrat u slučaju bočnog sudara. Osim toga sigurnosti pridonose i sigurnosni pojasevi s 3 točke učvršćivanja. Možemo naglasiti i podesivu kupolu kao zaštitu od sunca jer u sebi ima integriranu zaštitu od UV zračenja (UPF 50+).

Udobnost je druga najvažnija karakteristika koja je važna roditeljima, a ona je osigurana pamučnom tkaninom u unutrašnjosti i anatomskim jastukom za novorođenče koje se uklanja kada dijete naraste do otprilike 6-7 mjeseci. Važno je naglasiti da Primo Viaggio SL autosjedalica ima i podesivi naslon za leđa i glavu koji prati rast djeteta, a tu je i ručka za nošenje koja je podesiva u nekoliko položaja.

Instalacija autosjedalice u automobil može ići pomoću sigurnosnih pojaseva od vozila ili pomoću Belted baze, ali i pomoću Isofix baze. Originalnu Peg Perego opremu za autosjedalice pronađite ovdje.

Dimenzije autosjedalice (DxŠxV): 60 x 43 x 65 cm
Težina: 3,8 kg

 

Košara Navetta Elite


Košara Nevetta Elite namijenjena je za bebe od rođenja do 10 kg težine, a unutrašnji pamučni materijal pruža udobnost Vašem djetetu. Košara se jednostavno postavlja i skida s konstrukcije kolica što će Vam omogućiti ugodne šetnje s bebom od njenog samog rođenja. Kožna ručka integrirana je u kupolu košare koja zajedno s presvlakom za noge štiti bebu od neželjenih vremenskih utjecaja: kiše, vjetra, sunca. Na kupoli se nalazi cif čijim otvaranjem pružate dodatnu prozračnost djetetu.

Osiguranu udobnost djeteta povećavaju i 4 ventilacijska otvora koja se nalaze na samoj podnici košare, oni osiguravaju prozračnost tijekom ljetnih dana kada su otvoreni, a preko zime zatvoreni i tako osiguravaju toplinu bebi. Osim toga blago zaobljena košara omogućit će Vam lagano ljuljuškanje i uspavljivanje bebe, a skrivene nogice na dnu košare podižu je nekoliko centimetara iznad zemlje i tako postaje stabilna. Na ovaj način može Vam poslužiti kao prijenosni krevetić za bebu jer je dovoljno velika i široka.

Dimenzije košare:
- unutarnje (DxŠ): 73 x 32 cm, vanjska (DxŠxV): 87 x × 44 × 63 cm
Težina košare: 5,1 kg

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više