Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više
Cybex

Cybex autosjedalica grupa 0+/1 (0-18kg) Sirona M2 i-Size incl. base M i-Size -Indigo Blue Navy 519000963

  • Šifra: 6M95RAA

2.899,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 9-16 radna dana

- i-Size: za dijete visine do 105 cm (od rođenja do približno 4 godine starosti)
- Uključuje bazu Cybex M i-Size
- Dijete sjedi u položaju s licem okrenutim unatrag
- Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed (za djecu nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm)
- Nagib podesiv jednom rukom (5 položaja kad je sjedalica okrenuta unatrag, 3 položaja kad je okrenuta u smjeru vožnje)
- „Click-in“ sustav za jednostavnu promjenu položaja autosjedalice (u smjeru vožnje ili unatrag)
- Podesivi naslon za glavu (12 položaja)
- Uključuje bazu Cybex M i-Size
- Atest: ECE R 129 (i-Size)
- Garancija: 3 godine

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Sirona M2 i-Size autosjedalica okrenuta unatrag

Sigurno sjedenje s licem unatrag dok dijete ne naraste do visine od 105 cm

CYBEX Sirona M2 i-Size u skladu je s europskim zahtjevima i propisima za autosjedalice ECE R-129. Ta „i-Size regulativa“ definira kako se djeca do 16 mjeseci starosti moraju prevoziti u autosjedalicama okrenutima u smjeru suprotnom od smjera vožnje, što prema mišljenju brojnih stručnjaka te potrošačkih i zdravstvenih organizacija, kao što su Which?, ADAC i nezavisna njemačka organizacija za testiranja Stiftung Warentest, predstavlja najsigurniji način prijevoza.

U dječjoj  autosjedalici CYBEX Sirona M2 i-Size dijete se može prevoziti okrenuto  licem u smjeru suprotnom od smjera vožnje - od rođenja pa sve dok dijete ne naraste do visine od 105 cm (približno 4 godine starosti). Novi , inteligentni dizajn čak i višoj djeci ostavlja dovoljno prostora za noge i omogućuje udobno sjedenje. Unatoč tome Sirona M2 i-Size ne zauzima puno prostora i može se jednostavno postaviti i u manjim automobilima. Dodatne funkcije, kao što je funkcija jednoručnog podešavanja nagiba, osiguravaju dodatnu udobnost i pojednostavljuju svakodnevnu uporabu.

Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto s licem u smjeru vožnje

Prema potrebi Sirona M2 i-Size može se koristiti i kao autosjedalica u kojem se dijete, nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm, može voziti i tako da sjedi licem okrenuto u smjeru vožnje.

„Click-in“ sustav Sirone M2 i-Size omogućuje jednostavnu promjenu iz položaja u kome je dijete licem okrenuto unatrag u položaj u kojem gleda u smjeru vožnje.

Integrirana linearno bočna zaštita od sudara (L.S.P. sustav) za povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara.

L.S.P. sustav apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u vrlo ranoj fazi.

Bez obzira je li CYBEX Sirona M2 i-Size okrenuta prema unatrag ili prema naprijed, integrirana linearno bočna zaštita od sudara povećava sigurnost u slučaju bočnog sudara. Integrirani L.S.P. sustav otvori se sa strane bliže vratima i u kombinaciji sa zaštitama za glavu i ramena smanjiti silinu udarca.

Naslon za glavu podesiv u 12 položaja pruža udobnu zaštitu, koja „raste“ s djetetom.

Značajke:

 - Ljuska autosjedalice apsorbira sile udarca i štiti dijete

 - Držač pojasa pojednostavnjuje korištenje

 - Jednoručno podešavanje nagiba za jednostavno postavljanje u savršen položaj (ukoliko je autosjedalica postavljena unatrag nagib se može podesiti u 5 položaja, a u smjeru vožnje u 3 položaja


 - Dimenzije (D x Š x V): 720 x 440 x 660 mm

 - Težina: 14 kg

 - Presvlaka se može prati u perilici za rublje na 30°C 

 - Projektirano u Njemačkoj