Popust-32%

9-dijelni vrtni blagovaonski set od poliratana smeđi

  • Šifra: 6M9VRZD
11.969,90 kn

8.137,99 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Ovaj luksuzni okrugli blagovaonski set od poliratana za 8 osoba ima elegantan dizajn i bit će središnja točka vašeg vrta ili terase! Okviri od čelika obloženog prahom čine stol i stolice snažnima i čvrstima, a zahvaljujući svojoj laganoj...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Ovaj luksuzni okrugli blagovaonski set od poliratana za 8 osoba ima elegantan dizajn i bit će središnja točka vašeg vrta ili terase!

Okviri od čelika obloženog prahom čine stol i stolice snažnima i čvrstima, a zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji, svi se artikli lako pomiču. Zbog okruglog ratana od PE-a, otpornog na vremenske utjecaje i vodu, ovaj blagovaonski set jednostavan je za čišćenje.

Debeli, mekani jastuci za sjedalo i jastučići za naslon s punjenjem od okomitih pamučnih vlakana iznimno su udobni. Poliesterske navlake za jastuk sa skrivenim patentnim zatvaračima lako se čiste i mogu se skinuti i oprati.

Isporuka uključuje 1 stol s površinom od mutnog stakla, 8 stolica, 8 jastuka za sjedalo i 8 jastučića za naslon.

Napomena: Preporučujemo prekrivanje seta za vrijeme kiše, snijega ili mraza.

Boja: Smeđa Boja jastuka i jastučića: Krem bijela Materijal okvira: Čelik obložen prahom Materijal navlake za jastuke: Poliester od 180 g/㎡ Dimenzije stola: 200 x 100 x 74 cm (D x Š x V) Veličina stolice: 64 x 65 x 90 cm (Š x D x V) Širina sjedala: 53 cm Dubina sjedala: 49 cm Visina sjedala od tla: 41 cm Kvalitetan blagovaonski set napravljen od luksuznog okruglog poliratana Isporuka uključuje: 1 x Stol s pločom od matiranog stakla 8 x Stolica 8 x Jastučić za sjedalo 8 x Jastučić za naslon Broj paketa: 6