Aqua Marina

Aqua Marina Sup Thrive 9''9' 300X75X15, 90Kg (Max. 120 Kg)

  • Šifra: 6MJNZE4

3.590,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

SUP+VESLO. SUP daska Aqua Marina Thrive na napuhavanje je odlična napredna allround SUP daska s dopadljivim dizajnom. Omiljena je među djecom i nižim lakšim veslačima. Vrlo tvrda i lagana daska omogućava vam brzo kretanje.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Aqua Marina Thrive 9'9 daska + veslo SUP DASKA THIRVE je praktična daska nešto kraća od standarnih dasaka i lakša te je zbog toga namijenjena prije svega manjim i lakšim veslačima. Omiljena je među djecom i početnicima jer vrlo lako mogu njome manevrirati, a opet dovoljno su brzi. Sa svega 7.5 kg težine nećete se umarati na ovoj dasci.

 

Aqua Marina Thrive stand up paddle daska na napuhavanje je napredna allround SUP daska s dopadljivim dizajnom. Poboljšani je model svog SUP daske BREEZE s potpuno novim dizajnom i još boljim plovnim karakteristikama. Idealan je za mirne vode i za nekoliko lakše veslače. Optimalna nosivost je do 100 kg.

 

Glavne karakteristike: Izrađena iz dropsticha, SuperTough Dual Stringer tehnologija za dodatnu tvrdoću daske. EVA neklizava podloga daje dodatnu stabilnost i udognost prilikom veslanja. Na stražnjoj strani daske nalazi se D-ring za vezivanje sigurnosne vezice za nogu. S prednje strane su elastične vezice za prišvršćivanje stvari i opreme. SUP za 1 osobu. 

Tehničke specifikacije: 

Preporučena nosivost(kg): 100 Težina(kg): 8,6 

Br. peraja: 1 centralna 

Standardna oprema: Veslo, pumpa, ruksak i sigurnosna vezica 

Volumen(l): 295 Veličina(cm): 315 x 79 x 15 

Max. nosivost(kg): 135

Specifikacija
Težina8,6 kg
Volumen295 l
Veličina300 x 75 x 15 cm
Broj peraja1 centralna
Standardna opremaVeslo, pumpa, ruksak i sigurnosna vezica
Maksimalna nosivnost120 kg
Preporučena nosivnost100 kg