Baby monitori

NUK

NUK Baby PhoneWLAN NUK 10256406 Smart Control Multi 310 2.4 GHz

  • Šifra: 93QJ2R
  • Prodavač: LDC

3.009,99 kn

Besplatna dostava!

Dostupno Dostava kroz 8-14 radna dana

Video i audio nadzor dječje sobe/krevetića
Pristup putem cijelog svijeta putem pametnog telefona ili računala
Plug & Play - jednostavno i sigurno
Roditelji bi voljeli osobno paziti na dobrobit svog mališana svakog dana. Srećom, postoje...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
LDC
Opis
  • Video i audio nadzor dječje sobe/krevetića
  • Pristup putem cijelog svijeta putem pametnog telefona ili računala
  • Plug & Play - jednostavno i sigurno

Roditelji bi voljeli osobno paziti na dobrobit svog mališana svakog dana. Srećom, postoje elektronički pomoćnici koji čine majku i tatu bliskima njihovom djetetu - čak i kada su na putovanju. 

Beby monitor vam omogućuje pouzdano praćenje bebine sobe putem pametnog telefona i tableta. Pomoću aplikacije NUK Multi App možete vidjeti vaše dijete bilo kada, bilo gdje u svijetu - mijenjajući kut kamere, razgovarajući s njim, provjeravajući sobnu temperaturu i snimajući videozapise.

Ovaj monitor za bebe omogućuje nevjerojatno praćenje videa i zvuka u izvrsnoj kvaliteti s bilo kojeg mjesta na svijetu. Koristite značajku prikladnog snimanja za spremanje slika, strujanje videozapisa i spremanje svih snimaka izravno na pametni telefon ili tabletno računalo. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji pan i zum i infracrvenim LED zaslonom, u svakom trenutku imate pogled na cijeli vrtić. Putem aplikacije sve postavke mogu se lako kontrolirati i mijenjati na daljinu.

Instalacija je vrlo jednostavna:
Stavite baby monitor u utičnicu i započnite. Sve što trebate učiniti je spojiti fotoaparat na Wi-Fi mrežu i besplatnu NUK Multi aplikaciju za vaš pametni telefon (Android 4.0+ i iOS 7.0+). Već imate pristup fotoaparatu širom svijeta i sigurnu vezu nad svim kućnim i mobilnim mrežama.

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više