Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više
Popust-57%

Baby monitori

NUK

NUK Baby PhoneWLAN NUK 10256406 Smart Control Multi 310 2.4 GHz

  • Šifra: 93QJ2R
  • Šalje: LDC
Trenutno nedostupno

Video i audio nadzor dječje sobe/krevetića
Pristup putem cijelog svijeta putem pametnog telefona ili računala
Plug & Play - jednostavno i sigurno
Roditelji bi voljeli osobno paziti na dobrobit svog mališana svakog dana. Srećom, postoje...

Pročitaj više
Opis
  • Video i audio nadzor dječje sobe/krevetića
  • Pristup putem cijelog svijeta putem pametnog telefona ili računala
  • Plug & Play - jednostavno i sigurno

Roditelji bi voljeli osobno paziti na dobrobit svog mališana svakog dana. Srećom, postoje elektronički pomoćnici koji čine majku i tatu bliskima njihovom djetetu - čak i kada su na putovanju. 

Beby monitor vam omogućuje pouzdano praćenje bebine sobe putem pametnog telefona i tableta. Pomoću aplikacije NUK Multi App možete vidjeti vaše dijete bilo kada, bilo gdje u svijetu - mijenjajući kut kamere, razgovarajući s njim, provjeravajući sobnu temperaturu i snimajući videozapise.

Ovaj monitor za bebe omogućuje nevjerojatno praćenje videa i zvuka u izvrsnoj kvaliteti s bilo kojeg mjesta na svijetu. Koristite značajku prikladnog snimanja za spremanje slika, strujanje videozapisa i spremanje svih snimaka izravno na pametni telefon ili tabletno računalo. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji pan i zum i infracrvenim LED zaslonom, u svakom trenutku imate pogled na cijeli vrtić. Putem aplikacije sve postavke mogu se lako kontrolirati i mijenjati na daljinu.

Instalacija je vrlo jednostavna:
Stavite baby monitor u utičnicu i započnite. Sve što trebate učiniti je spojiti fotoaparat na Wi-Fi mrežu i besplatnu NUK Multi aplikaciju za vaš pametni telefon (Android 4.0+ i iOS 7.0+). Već imate pristup fotoaparatu širom svijeta i sigurnu vezu nad svim kućnim i mobilnim mrežama.