Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020 slika 1
Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020 slika 2
Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020 slika 3
Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020 slika 4
Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020 slika 5
Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020 slika 6
Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020 slika 7
Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020 slika 8
Red Paddle

Red Paddle Sup Voyager 12'6" x 32" MSL 2020

  • Šifra: 9KQ2Q3A

9.499,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

Red Paddle Sup
Brža daska za SUP krstarenja namijenjena većim udaljenostima i istraživanju.
Prilično stabilna daska za osobe do 150 kg.
MSL fusion tehnologija dasku čini još čvršćom, izdržljivijom i lakšom.
Patentirane RSS letvice povećavaju čvrstoću do 40%.
FSC peraja bolje drži smjer.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

SUP ZA ISTRAŽIVANJE UDALJENIH DESTINACIJA!

S daskom Red Paddle Co 12’6 Voyager MSL ti se otvara potpuno nova dimenzija istraživanja cijelog svijeta. Uz Voyager nećeš razmišljati o SUPanju do idućeg zaljeva, već npr. o upoznavanju i okruživanju cijelog otoka. Ili o cjelodnevnom izletu po rijeci Dravi. Ili čak o višednevnoj ekspediciji uz norveške fjordove.


12’6 Voyager MSL je udobna, stabilna i brza daska, upravo takva kakva nam je potrebna za dulje putovanje. S „konkretnom“ širinom i debljinom od 15 cm postiže zbilja velik volumen, a istovremeno nam produljen prednji kraj omogućava da na dasku postavimo i svoju bolju polovicu te zaplovimo na najromantičniji zalazak sunca! Kada veslamo svako na svojoj dasci, prednji dio možemo iskoristiti za pričvršćivanje šatora i cargo torbe te se prepustiti višednevnoj avanturi. 12’6 Voyager MSL je zbog stabilnosti primjeren i za početnike.


Voyager nam omogućava otkrivanje udaljenijih krajeva i još intimnije zbližavanje s prirodom. #ExploreWourWorldKOME PREPORUČUJEMO 12’6 VOYAGER MSL?

Pojedincima koji žele „off the beaten path“ avanture, dulje SUP izlete, konkretno veslanje.

Pojedincima teškim do 150 kg (nosivost do 300 kg) koji žele na SUP dasci otkrivati svijet.

Pojedincima koji žele ploviti brzo i maksimalno udobno

Parovima koji ne mogu odoljeti maženju čak i na SUP dasci.

Alternativa 10’8 Activ – 12’6 Voyager preporučujemo višim i težim pojedincima koji žele stabilnu, no nešto bržu dasku.

ULTIMATIVNE PREDNOSTI ZAHVALJUJUĆI KOJIMA RED PADDLE NEMA KONKURENCIJE

REVOLUCIONARNA „MSL FUSION“ TEHNOLOGIJA!

MSL fusion je revolucionarna tehnologija koja u kombinaciji s jedinstvenom „dropstich“ jezgrom daske diže kvalitetu SUP dasaka za nekoliko nivoa i glavni je razlog zbog kojeg Red Paddle Co zaslužuje nagradu za najbolju SUP dasku na napuhavanje u 2016.-oj godini. Prednosti su:


1.nivo: veća čvrstoća MSL fusion unaprjeđuje dvoslojnu (double-layer) tehnologiju tako da strojno spaja tkanu jezgru s prvim i drugim slojem PVC materijala te tako ostvaruje torzijsku napetost. Zbog toga je SUP daska i pri manjem tlaku čvršća za 8%.


2.nivo: bolja izdržljivost MSL fusion je napravio korak naprijed na području izdržljivosti, jer dva sloja materijala sprječavaju brza oštećenja, a istovremeno MSL fusion uklanja mogućnost raslojavanja između slojeva, što se najčešće javlja kod dvoslojnih SUP dasaka.


3.nivo: manja težina SUP daske MSL fusion tehnologija stvara čak 2kg lakšu SUP dasku koju je lakše savijati, pospremati i prenositi. Razlika je osjetna!


Neka te ne zavara! MSL fusion nije jednoslojna tehnologija s kojom se MSL može uspoređivati samo po težini, već predstavlja napredan postupak oblikovanja daske kojeg možemo pronaći samo kod Red Paddle Co.


JEDINSTVENA „DROPSTICH“ JEZGRA OMOGUĆAVA NAPUHAVANJE DO 25 PSI!

Jesi li se ikada pitao/la zašto je Red Paddle SUP daske moguće napuhati do 25 psi odnosno 1,7 bara?


S obzirom na to da vrijedi formula – što više napušemo dasku, to je ona čvršća i stabilnija – i napuhavanje je jedan od kriterija pomoću kojeg možemo odrediti kvalitetu daske. Zbog toga je važno naglasiti posebnu „dropstich“ jezgru. To je taj tajni sastojak Red Paddle Co dasaka koji omogućava visoku razinu napuhavanja.


Upravo MSL tehnologiji možemo zahvaliti za to da je daska čvršća i pri manjem tlaku zbog čega Red Paddle Co daske ne treba napuhavati do 25 psi, već su dovoljno čvrste i na 18-20 psi. U svakom slučaju je važno da dasku uvijek nastojimo što bolje napuhati.


MSL tehnologija u kombinaciji s posebnom jezgrom i samim omjerima dimenzija stvara najbolje plovne sposobnosti SUP dasaka, što su potvrdile i mnoge dodijeljene nagrade kupaca i SUP industrije.


PATENTIRANE RSS LETVICE DODAJU ČVRSTOĆU!

S RSS letvicama kod specifičnih modela SUP dasaka povećavamo njihovu čvrstoću do čak 40%.


U potrazi za optimalnim plovnim sposobnostima, proizvođači pokušavaju pronaći prave omjere između duljine, širine i debljine SUP daske te tvoriti čvrstu dasku.


Red Paddle Co. je odlučio promijeniti najčešću grešku proizvođača – povećavanje debljine i s time volumena daske na račun njezinih plovnih sposobnosti. Zato su razvili RSS letvice koje umetnemo u posebne bočne džepiće na sredini daske i tako povećamo čvrstoću SUP daske na mjestu gdje na njoj stojimo. Rezultat: daska je do 40% čvršća, ne savija se i zbog optimalnih dimenzija ima odlične plovne sposobnosti.


RSS letvice su originalna patentirana ideja koja je Red Paddle Co postavila na mjesto vodećeg proizvođača SUP dasaka već prije nekoliko godina.


MSL fusion tehnologija u kombinaciji s posebnom jezgrom, RSS letvicama i samim omjerima dimenzija ostvaruje najbolje plovne sposobnosti SUP dasaka, što je potvrdila i osvojena nagrada za najbolju opremu 2016 medija Sup Connect.


ZAŠTO SUP ZA ISTRAŽIVANJE?MOŽE LI SUP DASKA PREŽIVJETI NAPAD DIZALICE?NAIZGLED NEVAŽNE SITNICE KOJE ČINE RAZLIKU!

FCS CONNECT PERAJA

FCS connect sistem donosi vrlo jednostavno postavljanje dulje peraje na modele Sport, Voyager i Whip. FCS peraja bolje zadržava smjer, jer je površinski veća i na njeno mjesto ju jednostavno pričvrstimo jednim pritiskom. FCS je vodeći proizvođač peraja na svijetu.USAVRŠENA TORBA NA KOTAČIĆIMA

Torba za SUP dasku izrađena je od kvalitetnih i uistinu izdržljivih materijala te je oblikovana tako da omogućava što jednostavnije i udobnije nošenje.


Torba ima ABEC kotačiće zahvaljujući kojima je možemo vrlo jednostavno vući za sobom te tzv. „sherpa“ sistem za nošenje, kod kojeg su podstavljene naramenice kombinirane s dodatnim remenom kojeg pričvrstimo oko bokova. Upravo zbog toga se torba vrlo dobro fiksira na tijelo, težina SUP opreme se bolje raspoređuje a nošenje je puno udobnije.Kod usavršene torbe važnu ulogu ima reflektirajuća folija na unutrašnjoj strani koja štiti dasku od visokih temperatura, jača samu torbu, a istovremeno zadržava tekućinu koja je vjerojatno ostala na SUP dasci kada smo je u žurbi pospremili u torbu. U unutrašnjosti ćemo naći i mjesto predviđeno za veslo te pretinac za peraju.


Moramo dodatno naglasiti i novi patentni zatvarač koji iznimno dobro drži. Zbog toga je u vrlo prostranu torbu moguće pospremiti i neoprenske ili druge odjevne predmete, a torba je primjerena i za dulja putovanja.


DVOSTRUKA TITAN PUMPA RAZVIJENA ZA BRŽE I JEDNOSTAVNIJE NAPUHAVANJE

Titan pumpa je jedinstvena pumpa koja ujedinjuje dva cilindra – veću i manju pumpu koje zajedno ostvaruju maksimalnu brzinu od 95 km/h i SUP dasku uspijevaju napuhati brže od bilo koje druge pumpe.


Budući da u početku napuhavamo koristeći obje pumpe, dasku ćemo napuhati u kratkom roku. Kada pritisak u dasci postane prevelik, završimo pomoću „high performance“ pumpe koja će dasku do maksimalne čvrstoće dovesti s minimalno napora.Dizajn Titan pumpe je rezultat proučavanja samog procesa napuhavanja. Prilagođen položaj papučica za stopala omogućava udobniji položaj pri napuhavanju, a raširena ručka otvara prsni koš zbog čega smo prilikom napuhavanja manje zadihani i napuhavanje je općenito lakše.


Usporedba napuhivanja SUP daske pomoću tri različite pumpe je prikazana u videu.  ( link )


VODOOTPORNA ZAŠTITA ZA MOBITEL

Mobilni telefon je uvijek pametno imati sa sobom kada na SUP dasci krećemo na dulju turu. Ne samo zato da uhvatimo lijepe trenutke koje provedemo u prirodi, već prvenstveno zbog svoje sigurnosti.Red Paddle Co je oblikovao nepromočivu maskicu za mobitel koja dolazi u svakom SUP paketu.


DODACI ZA MOBITEL ILI KAMERE

Na prednjem dijelu možemo naći Railblaza nastavke, pomoću kojih na SUP dasku možemo postaviti svoju kameru ili mobilni telefon.


ŠIRINA DESKE 32″ / 81cm


BOARD TYPE SUP krstarenja


VOLUMEN DASKE 370 L


DEBLJINA DASKE 5.9" / 15 cm

TEŽINA DASKE 11 kg


NOSIVOST 250 kg


FINS FCS peraja


DULJINA DASKE 12’6″ / 381 cm


RSS LETVICE Da


MARKA Red Paddle Co


PUMPA Titan


Specifikacija
Jamstvo12 mjeseci