Vaga stupna seca-700 slika 1
Vaga stupna seca-700 slika 2
Vaga stupna seca-700 slika 3
Vaga stupna seca-700 slika 4
Vaga stupna seca-700 slika 5

Vaga stupna seca-700

  • Šifra: 9NZZ9D
Trenutno nedostupno

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializ...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-700

Mehanička vaga s kliznim utezima koju odlikuju apsolutna preciznost i neuništiv mehanizam.  Koristi se u općoj i internoj medicini te u nutricionističkim savjetovalištima.  

 

Ravna i velika platforma s očitanjem rezultata u u razini očiju. Skala s velikim brojevima je otisnuta s obje strane tako da je rezultat trenutačno vidljiv pacijentu i liječniku. Korišten je poseban premaz na skali koji spriječava izblijeđivanje brojeva tijekom godina korištenja.

Kapacitet vage je do 220 kg što je čini pogodnom za mjerenje jačih i pretilih pacijenata. Široko ravno postolje omogućava pacijentima lagano uspinjanje i slilaženje te osigurava dobru stabilnost stupne vage. Baza vage je rađena od lijevanog željeza što vagu čini izdržljivom i trajnom bez obzira na učestalu uporabu. Klizni mehanizam je također zaštićen posebnim premazom protiv hrđanja, čime se omogućuje precizno mjerenje tijekom cijelog životnog vijeka. 

Vaga se jednostavno i brzo premješta na drugu poziciju pomoću ugrađenih kotačića za transport s donje strane postolja.

Opcionalno:
Moguća je nadogradnja visinomjerom Seca-220. Na taj način se štedi na vremenu i moguće je u jednom mjerenju precizno utvrditi težinu i visinu pacijenta. 

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Letak o Seca-384 (na engleskom jeziku) 
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku)