Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli slika 1
Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli slika 2
Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli slika 3
Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli slika 4
Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli slika 5
Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli slika 6
Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli slika 7
Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli slika 8
Xiaomi

Xiaomi Pametni sat AMAZFIT Nexo, eSIM, bijeli

  • Šifra: AX43ZJA

1.499,00 kn

1.349,10 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 3-6 radnih dana

Pozdrav svijete! Ja sam Amazfit Nexo pametni sat sa 4G LTE, huami-PAITM Sustavom zdravstvene procjene, mikrokristalnim cirkonijevim keramičkim okvirom sa 2.5D AMOLED ekranom, eSIMO-om kojim registrirate virtualnu SIM karticu unutar aplikacije bez potrebe za fizičkom SIM karticom.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Pomoću ugrađenog eSIM modula, Amazfit Nexo omogućava vam da registrirate virtualnu SIM karticu unutar aplikacije bez potrebe za fizičkom SIM karticom. Telefonske pozive moći ćete obavljati samostalno putem mobilne mreže mobilnog operatera, a da pritom nemate ni svoj mobilni telefon, što čini vašu komunikaciju i vezu učinkovitijom i praktičnijom. Sada možete ostaviti telefon kod kuće za vrijeme vježbanja, vožnje ili izlaska, a još uvijek možete lako i upućivati ​​pozive. Za veću udobnost možete povezati i Bluetooth slušalice s uređajem Amazfit Nexo.

huami-PAI ™ sustav zdravstvene procjene- precizno određivanje fizičkog stanja

Inovativni Amazfit Nexo uvodi sustav zdravstvenog ocjenjivanja huami-PAI koji vam omogućuje da na prvi pogled intuitivnije shvatite svoje fizičko stanje, čime možete kontrolirati svoje zdravlje s većom točnošću i efikasnošću. Borba sa kompliciranim podacima više nije potrebna.

Mikrokristalni cirkonij Keramički okvir poliran 35 dana.

Pojačana čvrstoća i žilavost

Čitav srednji okvir Amazfit Nexo-a izrađen je od mikrokristalne cirkonijeve keramike, koja povećava čvrstoću i žilavost uređaja s nanoskalnim materijalima. S izvrsnim indeksom loma i disperzijom, sat odiše jedinstvenom voćnošću i sjajem; niska toplinska vodljivost donosi toplu i vlažnu taktilnost u obliku žada. Tvrdoća je četiri puta veća od aluminijske legure pa se lako može oduprijeti ogrebotinama u svakodnevnoj uporabi. 

Keramički srednji okvir mora se dva dana kovati, sinterirati u peći na visokoj temperaturi na 1400 ° C pet dana i mljeti s CNC-om u desetinama tisuća puta, nakon čega se podvrgava postupcima poliranja i premazivanja. Poliran je 35 dana prije nego što ga zapakiraju.

Prekrasan 2,5D AMOLED ekran sa zakrivljenom površinom od 175 °

1,39-inčni AMOLED šareni zaslon, s PPI 326, nudi zaslon Retina kvalitete. Staklo Corning Gorilla Glass polirano je u 10 koraka, čineći da 2,5D zaslon stvara gracioznu zakrivljenu površinu od 175 ° koja korisnicima pruža jedinstveno vizualno iskustvo.

10 sportskih načina.Točno snimite zapise s ugrađenim GPS-om

Amazfit Nexo zadovoljit će vaše svakodnevne potrebe za vježbanjem sa širokim rasponom sportskih načina: trčanje na otvorenom, hodanje, biciklizam na otvorenom, trkačka staza, biciklizam u zatvorenom prostoru, eliptični trener, penjanje, trčanje stazom, nogomet i skakanje užeta. Ugrađeni GPS precizno bilježi podatke o vježbama, kao što su staze u stvarnom vremenu, kilometraža, frekvencija koraka i tempo, pomažući vam u analizi, poboljšanju i poboljšanju vaše sposobnosti vježbanja.

Novi UI dizajn. Jednostavno otvaranje aplikacija koje se često koriste

Redizajnirano sučelje odgovara privlačnom 2.5D AMOLED ekranu, koji svaki dodir čini radosnim. Nova značajka prilagođenih prečica za komponente omogućuje vam odabir između više od 30 komponenti, poput kalorija, otkucaja srca, raspored vremena, vremenskih prilika i omogućuje vam brz pristup ovim komponentama bez otvaranja aplikacija, izravno s lica glavnog sata. Učinkovitost rukovanja vašim zadacima dodatno je poboljšana.