Popust-33%

Noćni ormarić od masivnog drva šišama 40 x 30 x 50 cm

  • Šifra: AX4QXV4
1.099,90 kn

741,29 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

S rustičnim i popularnim dizajnom, ovaj noćni ormarić od masivnog drva šišama bit će ukrasan, kao i praktičan dodatak vašem uređenju. Ormarić uz krevet napravljen je od masivnog drva šišama, koje je također poznato kao ružino drvo ili palisander....

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

S rustičnim i popularnim dizajnom, ovaj noćni ormarić od masivnog drva šišama bit će ukrasan, kao i praktičan dodatak vašem uređenju.

Ormarić uz krevet napravljen je od masivnog drva šišama, koje je također poznato kao ružino drvo ili palisander. Šišam je tropsko tvrdo drvo koje je popularno zbog svojih prirodnih godova i glatke teksture. Uz to, ne iskrivljuje se niti razdvaja i ima prirodnu otpornost na propadanje. Stoga je ovaj bočni ormarić izuzetno stabilan, izdržljiv i privlači pozornost. Izvrsna vještina izrade i estetski privlačni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg.

Osim toga, dizajniran s 1 ladicom i 1 policom, noćni ormarić nudi dovoljno prostora za držanje vaših časopisa, knjiga, daljinskih upravljača i multimedijskih uređaja dobro organiziranima i na dohvat ruke. Lako se sastavlja. Važna napomena: boje i godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, što čini svaki od naših noćnih ormarića jedinstvenim; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Puno sheesham drvo
  • Dimenzije: 40 x 30 x 50 cm (D x Š x V)
  • S 1 ladicom i 1 policom
  • Svjetlosmeđi premaz šišama
Broj paketa: 1