SPREJ ZA IMPREGNACIJU MAPLUS TEXTILE SUPER CARE 250ml slika 1

SPREJ ZA IMPREGNACIJU MAPLUS TEXTILE SUPER CARE 250ml

  • Šifra: AX4XER6
Trenutno nedostupno

Hidroizolacijski sprej za funkcionalne tkanine: šatore, ruksake, torbe, rukavice i kišobrane. Za sve tekstilne materijale (npr. GORE TEX), prirodnu i sintetičku odjeću, uključujući i elastične funkcionalne tkanin...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Hidroizolacijski sprej za funkcionalne tkanine: šatore, ruksake, torbe, rukavice i kišobrane.


Za sve tekstilne materijale (npr. GORE TEX), prirodnu i sintetičku odjeću, uključujući i elastične funkcionalne tkanine.
Izuzetno svestran.
Jamči najbolju otpornost na tekućine i održava izvornu prozračnost.
Stvara djelotvornu zaštitnu barijeru u crtama svojstava ulja i vodoodbojnosti i svojstava protiv mrlja
Jednostavno i brzo za korištenje

Mokro ... blato ... kiša .... ako ste ovisnik o sportu i životu na otvorenom, često ih susrećete na putu


MAPLUS SUPER CARE LINE održava i povećava maksimalnu funkcionalnost vaše outdoor opreme


Maflon s.p.a. je talijanska vodeća tvrtka u preradi visokokvalitetnih fluorkemijskih proizvoda koji odgovaraju ekološkoj održivosti. Odjel za istraživanje i razvoj stalno proizvodi nove formulacije fluoriranih polimera kako bi se postigle odgovarajuće i trajne otopine premaza za bilo koju vrstu površine, kako bi se stvorila visoko učinkovita zaštitna barijera protiv različitih sredstava kao što su ulja, voda, hrana i pića. Da bismo dobili te rezultate, poštujemo najnaprednija pravila u smislu održivog razvoja, vodeći najbolju moguću brigu o ljudima i prirodnom okolišu. Maflon s.p.a. je u potpunosti uključen u proces eliminacije LCPFC (Long-chain perfluorinated chemicals), stoga svi naši proizvodi ne sadrže PFOA i srodne spojeve. Iz ovog vrlo visokog iskustva nastao je novi Maplus Care Line koji garantira najbolje rezultate u smislu održavanja odbojnosti ulja i vode, te zaštite protiv mrlja za funkcionalnu odjeću, tehnički tekstil i sve vrste outdoor obuće uz očuvanje ispravne i učinkovite prozračnosti.


Specifikacija
brandMaplus